Webinars

Waarom service- en onderhoudsprocessen digitaliseren in de bouw?

In dit webinar nemen wij je mee in de digitaliseringsmogelijkheden voor het service- en onderhoudsproces in de bouw. We hopen je te inspireren wat de mogelijkheden voor jouw bouwbedrijf zijn als je jouw service- en onderhoudsproces digitaliseert. Zo laten wij bijvoorbeeld zien welke processen je kunt digitaliseren en welke digitale tools je hiervoor kunt gebruiken.

Real-time informatie uitwisselen met ketenpartners

De ketensamenwerking in het service- en onderhoudsproces is een complex proces. Informatie wordt volop uitgewisseld en veel verschillende ketenpartners communiceren met elkaar. Niet alleen binnen je eigen organisatie, maar ook met de opdrachtgever, onderaannemer en andere ketenpartners.

Voor een goede ketensamenwerking is het belangrijk dat je altijd real-time informatie kunt uitwisselen met ketenpartners. Dit kan alleen als je jouw systemen goed op orde hebt én de systemen met elkaar zijn verbonden. Zorg daarom voor een softwareoplossing waarbij alle fases in het service- en onderhoudsproces geïntegreerd zijn in één systeem.

Maar hoe begin je hieraan? Welke service- en onderhoudsprocessen kan je digitaliseren en welke tools zijn handig? In dit webinar nemen wij je mee in de mogelijkheden van digitalisering en hoe het jouw bouwbedrijf kan helpen.

Doelgroep: Bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven

Datum: 4 februari 2021

Tijd: van 14.00 tot 15.00 uur | inclusief gelegenheid voor vragen

Locatie: Online

Kosten: Geen

Interesse? Schrijf hier in!

Wat mag je verwachten?

  • Verschillende praktijkvoorbeelden uit de bouw
  • De toegevoegde waarde van het digitaliseren van jouw service- en onderhoudsprocessen
  • Inzicht in de nieuwste ontwikkelingen
  • De voordelen van een geïntegreerde softwareoplossing
  • We nemen je mee in de digitale oplossingen per bedrijfsproces, van het binnenkomen van een melding tot het versturen van een factuur