Kom 'aan board' bij 4PS

Wij nodigen u uit om mee te gaan op de reis van 4PS. Deze reis begint met een uitgebreid onboardingsprogramma, om u zo goed mogelijk te laten landen bij ons.

Redenen om bij ons in te stappen

Waarom 'boarden' zo belangrijk is

Welkom 'aan boord'! Vanaf nu bent u lid van de 4PS familie. Met elkaar zorgen we ervoor dat ieder nieuw lid van deze familie zich welkom voelt. Om een zo prettig mogelijke reis te kunnen maken en zo goed mogelijk te kunnen 'landen', nodigen we u eerst uit om 'aan boord' te komen.

PreBoarding

Tussen het tekenen van het contract en de eerste werkdag kan soms wat tijd zitten. Van ons krijgt u een leuke attentie en wordt u uitgenodigd voor de vrijdagmiddagborrel, zodat u gelijk de organisatie en uw collega’s leert kennen.

Eerste werkdag

De eerste werkdag is spannend! Gelukkig krijgt u van ons voor die tijd al de planning van de eerste dag, zodat u alvast weet wat u kan verwachten. De dag zelf bevat voornamelijk introducties en kennismakingen met processen en de verschillende teams.

Persoonlijke mentor

'Elke wijze uil begon als een uilskuiken’. Met andere woorden: fouten maken mag bij ons, want daar leert u van! Wij zullen er daarnaast voor zorgen dat u vanaf het begin een 1e aanspreekpunt hebt; iemand bij wie u altijd terecht kunt voor vragen. Uw mentor zorgt ervoor dat het raamwerk al voor u klaarligt.

Training on the job

Wij geloven erin dat er weinig beter is dan al lerend werken. Dit doet u veelal samen met uw mentor of andere directe collega's. Op deze manier leert u zo snel mogelijk alle processen en geschikte werkwijzen voor het uitoefenen van jouw functie kennen.

E-Learnings

Iedereen heeft een andere manier en snelheid van leren, vandaar dat wij ook veel van onze trainingen via e-Learning of aan de hand van webinars, instructievideo’s of online cursussen aanbieden. Zo bepaalt u in uw eigen tempo hoe u de laatste ontwikkelingen van de stof tot u neemt.

4PS Academy

Uw ontwikkeling is een continu proces. Onze Academy kan u op specifieke kwaliteiten verder trainen, zodat u ook doorgroeimogelijkheden kan bewerkstelligen.

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Staat u ook te popelen om een nieuwe uitdaging? Wellicht mogen wij u binnenkort ‘aan boord’ verwelkomen!! Vul hieronder uw gegevens in en kom direct in contact met ons.

Hoe ziet jouw 'boardingpass' eruit?

Onboarden bij 4PS richt zich op drie gebieden:

  • Organizational onboarding; hoe we als 4PS’ers werken en met elkaar omgaan. Zo beginnen we vaak met een introductie over de missie en visie van 4PS en een rondleiding om kort kennis te maken met nieuwe collega’s.
  • Technical onboarding; welke tools zijn noodzakelijk om functie specifieke werkzaamheden goed uit te voeren. Nieuwe medewerkers krijgen dit vaak via E-learning of training-on-the-job van hun bedrijfsmentor.
  • Social onboarding; hoe wordt een nieuwe collega onderdeel van 4PS in de sociale zin van het woord. Sportactiviteiten vanuit ons vitaliteitsprogramma 4PS Life en de Vrijdagmiddagborrel zijn daar goede voorbeelden van.

Vragen? Roxann staat voor u klaar!

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: