6 redenen om te werken bij 4PS

Meer dan 250 enthousiaste collega’s, werkend in ambitieuze projecten of sleutelend aan de slimme oplossingen van 4PS. Waarom doen zij dit? En belangrijker nog, waarom wil jij deel uitmaken van dit topteam?

1. Werken bij 4PS is een feestje!

Drie mannen, een zolderkamer en een heldere visie op ondernemerschap. Dat waren in 2000 de ingrediënten waarmee 4PS werd opgericht. Hard werken, gaan voor een tevreden klant en mooie producten die het verschil maken voor onze klanten hebben de afgelopen decennia bijgedragen aan de snelle groei van 4PS. Ons motto? ‘Doen wat je leuk vindt en gaan voor het beste resultaat. En vooral: vergeet niet te genieten van de behaalde successen!’

2. Een organisatie waar je nooit te oud bent om te leren

Diversiteit in ons personeelsbestand is belangrijk. Met elkaar vormen we een unieke en enthousiaste groep 4PS-ers. Jong of oud; iedereen krijgt de kans om zich te ontwikkelen. Via het 4PS Academy bieden we veel trainingen aan, zowel digitaal als klassikaal. Hierdoor stellen we je in staat om te werken aan je kennisniveau, maar ook aan je soft skills. We laten je ook nooit zomaar in het diepe zwemmen. Iedere (nieuwe) collega heeft een coach waar hij/zij op terug kan vallen.

3. Werken bij een ISV Partner van Microsoft

4PS is als vooraanstaand partner van Microsoft onlangs nog verkozen tot Partner of the Year van West Europa. Een mooie erkenning voor datgene waar wij ons dagelijks voor inzetten.

Innovatie is cruciaal!
De innovaties volgen elkaar snel op en de lat ligt hoog. Dat zorgt ervoor dat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Tot nu toe zijn we daar in geslaagd, mede dankzij onze enthousiaste club collega’s.

4. Jij telt als mens!

Hoe druk we ook zijn, er is aandacht voor jou als mens. Wie je bent, waar je vandaan komt, wat je gezinssituatie is, je hobby’s, noem maar op… we zijn in jou geïnteresseerd en we zijn dol op leuke dingen doen met elkaar. We geloven sterk in het ‘work hard, play hard’ principe.

Werken bij 4PS is naast werken ook heel gezellig! Zo hebben wij de jaarlijkse familiedag, het altijd gezellige kerstdiner (en kerstpakket) en doen we daarnaast veel aan teambuilding en sporten met collega’s.

5. Iedereen is ondernemer!

Bij 4PS stimuleren we ondernemerschap. Sterker nog, we verwachten dat van onze collega’s. Ondernemen doet iedereen op zijn eigen manier en daar laten we elkaar ook vrij in. Wel durven we te zeggen dat je voor het ondernemen lef nodig hebt om successen te kunnen creëren.

Verantwoordelijkheid
Bij het ondernemen hoort ook het dragen van verantwoordelijkheid. De manier waarop je daarmee omgaat, vinden we heel belangrijk. Durf jij een stap extra te zetten om dingen in beweging te krijgen? En hoever ga je daarin? Durf je uit je comfortzone te komen? Met andere woorden: gespreksstof genoeg als je bij ons over de vloer komt!

6. 4PS Benefits

Van A tot Z
Als werkgever wil 4PS haar werknemers faciliteren. Alle deze faciliteiten zijn beschreven in de 4PS Benefits. Denk hierbij aan je loon en vergoedingen, maar ook alles met betrekking tot je verlofdagen, het werken 2.0, pensioen, mobiliteit en welzijn.

Werken 2.0
Vrijheid in ondernemen wil ook zeggen dat we je niet verplichten om van 8 tot 5 op kantoor te zijn. Uiteraard zien we je graag regelmatig op kantoor, maar als je in alle rust thuis wilt werken, dan is dat geen enkel probleem. En wanneer je een dringende privé afspraak heb om 9.00 uur ‘s ochtends, dan compenseer je die uren toch ‘s avonds?