4PS Construct: ERP software voor bouw & project georiënteerde bedrijven

ERP software 4PS Construct is een totaaloplossing voor bouw & projectgeoriënteerde bedrijven. Gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het bouwproces is een continu proces, waar veel informatie wordt uitgewisseld en veel communicatie plaatsvindt tussen jouw onderneming en andere bedrijven. 4PS Construct helpt je om terug grip te krijgen op je bedrijfsprocessen.

Download Brochure 4PS Construct

350+

klanten

7

internationale partners

320+

4PS professionals

5 voordelen van ERP software 4PS Construct

 • Gebruiksvriendelijke totaaloplossing

  Bij 4PS houden we het graag eenvoudig. Dat is te zien in onze oplossingen. Gestandaardiseerde software die draait op het meest gebruiksvriendelijke en toekomstgerichte platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het ondersteunt je volledige bedrijfsproces, zowel de voorbereiding, de uitvoering als de service achteraf.

 • Alle processen volledig geïntegreerd

  4PS Construct biedt een overzicht van al jouw bedrijfsprocessen. Een totaaloplossing met onder meer projectmanagement, calculatie en financiële administratie in één softwarepakket. En in dat pakket maak je zelfs rapportages.

 • Altijd en overal beschikbaar in de cloud

  4PS Construct is beschikbaar in de cloud. En dat heeft veel voordelen. Zo heb je op gsm , tablet en laptop real-time inzicht in alle gegevens. Overal ter wereld. Werk je toch liever niet in de cloud? Geen probleem. Dan kies je gewoon voor de on-premise variant.

 • De professionaliteit van Microsoft

  4PS Construct is volledig geïntegreerd met de standaard Microsoft-technologie. Betrouwbaar, want hier werken wereldwijd miljoenen mensen mee. Microsoft levert technologische innovatie en wij passen dit toe op jouw branche. Zo profiteer je altijd van de laatste ontwikkelingen en werk je met de nieuwste software.

 • 4PS - IT Specialist voor de bouw & project georiënteerde bedrijven

  4PS bestaat bijna 20 jaar. Al vanaf de eerste dag richten we ons specifiek op de bouw & projectgeoriënteerde bedrijven. Intussen hebben we al meer dan 350 succesvolle implementaties bij klanten achter de rug. Met onze specialisatie en ervaring zorgen we ervoor dat ook jouw implementatie van 4PS Construct een succes wordt.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over het partnerschap met Microsoft

Meer informatie

Wil je meer weten over onze totaaloplossing voor bouw & project georiënteerde bedrijven? Download nu onze 4PS Construct brochure.

Whitevision

Met de gestandaardiseerde 4PS-koppeling van Whitevision kan u inkoopfacturen heel eenvoudig digitaal verwerken. Oplossingen als OCR-software, scannen en herkennen van tekst, workflow software en matching speciaal voor u als 4PS-gebruiker.

Hillstar

Rapportage naar een volgend niveau met Power BI? Hillstar levert een standaard oplossing voor 4PS Construct. Zo kan u snel schakelen met dashboards van en voor de hele organisatie.

12Build

Door de 12Build integratie kan u projectgegevens vanuit Navision 4PS overnemen in 12Build Matchmaker inclusief alle bijbehorende inkoopacties en documenten.

Evidos

Een digitale handtekening van uw klanten op uw documenten zorgt voor efficiënte processen, een concurrentieel voordeel én een stap vooruit in uw digitalisering.

Ketenstandaard

Ketenstandaard is het platform dat twee standaarden biedt voor het classificeren van technische producten (ETIM) en elektronische datacommunicatie (SALES Standaard) voor de bouw-, onderhouds- en installatiesector.

Idyn

Idyn heeft met het product Document Capture voor Dynamics NAV een complete oplossing voor scannen, filteren van data, registratie en opslag van alle inkoopdocumenten binnen het bedrijf.

2-Control

2-Control is specialist op het vlak van security en control en is actief in het landschap van Microsoft Dynamics en IT-audit.

KYP

KYP Project is een online communicatie- en planningstool. De koppeling samen met 4PS maakt het mogelijk om alle documenten, communicatie en betalingen te koppelen aan de KYP Project planning.

O - Prognose

Prognose biedt een integrale oplossing voor het optimaal beheren van vastgoed en installaties. Van het inspecteren en plannen van het onderhoud, het genereren van een duidelijk kostenoverzicht tot en het melden van storingen.

HB Software

HB Software maakt Management Informatie inzichtelijk met EXSION.

Mercash

Met Mercash integreert u uw Personeelsmanagement in Microsoft Dynamics NAV.

CTB

Verbeter uw bedrijfsprocessen met de HR- en Salaris-oplossingen van CTB.