ERP software voor de GWW / Infra

Meer inzicht in jouw bedrijfsprocessen en deze efficiënter inrichten? Met onze software heb je controle over je infra- en GWW projecten, plan je materieel effectiever en verklein je de risico’s bij nieuwe contractvormen.

Plan nu je afspraak

450+

klanten

7

internationale partners

320+

4PS professionals

Voordelen Infra en GWW ERP software

Hoe groot of complex je projecten ook zijn, onze software geeft je een beeld van elke fase van je project. Voor eenvoudig en efficiënt tendermanagement, plannen, ontwerpen, bouwen en materieelbeheer.

  • Alles gecentraliseerd met projectbewaking

    Krijg controle over jouw projecten met onze projectbewaking. Stuur projecten aan en onderneem direct actie wanneer nodig. Krijg overzicht in de begrootte uren en vergelijk deze met bestede uren en kosten. Onze projectbewaking bevat ook inkoopbewaking. Zo heb je alles op één plek.

  • Bewaking van geïntegreerde contracten

    Tegenwoordig worden meerdere projectfasen steeds vaker in één contract aanbesteed. Maar hoe kan je het project bewaken, als de werkbegroting pas in de loop van het project gevormd wordt? Met 4PS Construct kan je projectbewaking in verschillende activiteiten indelen. Zo heb je de begroting bij uitvoering, wijzigingen en het verschil tussen de originele en actuele begroting in één overzicht.

  • Plan eenvoudig materieel

    Plan mensen en materieel eenvoudig in met onze Grafische Resource Planning. Of het nu gaat om grote of kleine projecten. Door resources te koppelen kan je bijvoorbeeld een kraanmachinist en een kraan in één taak inplannen.

Efficiënte communicatie met klanten/onderaannemers

De klanten van Dynniq gebruiken 4PS Control onder de naam Dynniq Klantportaal. Hierin delen zij informatie over bijvoorbeeld meldingen van storingen en schades met hun klanten. Een groot voordeel hiervan is dat waar ze ook zijn, alle partijen dezelfde informatie kunnen zien. Dit maakt het communiceren een stuk sneller en eenvoudiger.

Bekijk in de video hoe Product Manager Joost de Ruiter en Directeur Ron van Mook vertellen over de voordelen die zij in 4PS Control zien.

Bekijk meer informatie over 4PS Control

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over het partnerschap met Microsoft

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & projectgeoriënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer over 4PS Construct