Service & Onderhoud software voor bouw en projectgeoriënteerde bedrijven

Voor bedrijven die zich richten op service en onderhoud is volledige controle over het uitvoeren, plannen en factureren van werkzaamheden essentieel. Met onze service en onderhoud software ben jij in staat om al jouw preventief onderhoud, spoedinterventies en langdurige contracten correct en op tijd uit te voeren. Ontdek hier hoe we met service en onderhoud software jou helpen bij het efficiënter inrichten van jouw processen.

4PS Control (aanvullend product)

Efficiënte communicatie met klanten en partners

Met 4PS Control kan je informatie, documentatie en functionaliteit uit 4PS Construct delen met je klanten en partners. Zo blijven de informatiestromen overzichtelijk en kan je efficiënter en aangenamer samenwerken. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer

Grafische Resource Planning (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Voor een succesvol project heb je de juiste resources op het juiste ogenblik nodig. Een goede planning is dan ook een onmisbaar onderdeel van je bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van je werknemers, onderaannemers en materieel.

Lees meer

Buitendienst app (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Krijg snel inzicht in je werkzaamheden met de 4PS Buitendienst App

Met de buitendienst app kunnen je techniekers op de baan efficiënt alle administratieve werkzaamheden voor serviceopdrachten, projectopdrachten, urenverantwoording én voorraadbeheer beheren.

Lees meer

Service & Onderhoud (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Volledige controle over de status van de werkzaamheden

Op zoek naar ondersteuning voor preventieve service & onderhoud? De module Service & Onderhoud in 4PS Construct is een eenvoudige voortgangsbewaking en aansturing voor de binnendienst.

Lees meer

4PS API

Verbind 4PS Construct met je specialisatische software

Je gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel service- en onderhoudsbedrijven ook gebruik van specialistische software om collega’s te ondersteunen bij het service & onderhoudsproces. Met de 4PS API zorg je voor een verbinding tussen 4PS Construct en deze software!

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.