Over 4PS

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste standaard software voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Met meer dan 320 professionals werken we dagelijks aan toepassingen die het verschil maken zijn voor onze 450 klanten over de hele wereld.

320+

4PS professionals

30%

groei in personeel

+44

eNPS score

Morgen weer net iets beter dan vandaag

Onze missie? De wereldwijde bouw & project georiënteerde bedrijven verbeteren met innovatieve business software. We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

4PS over de hele wereld

Samen met onze 6 internationale partners voorzien we wereldwijd gebruikers van onze software oplossing 4PS Construct. We bieden alle ondersteuning die bedrijven nodig hebben om te groeien en succesvol te zijn.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche

Meer over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.