ERP software voor de installatiebranche

Met de steeds meer vooruitstrevende systemen voor verwarming, sanitair, verlichting en energiebeheer die gebruikt worden, is het belangrijk om consequent de belangrijkste financiële en operationele statistieken te evalueren. Dit kan met het gebruik van de ERP software voor de installatiebranche. Zo neem je op het juiste moment de juiste beslissingen. Zodat je in deze veeleisende markt efficiënter wordt en je winstgevendheid vergroot.

Plan nu je afspraak

450+

klanten

7

internationale partners

320+

4PS professionals

Voordelen van ERP software voor de installatietechniek

Eenvoudig integraal calculeren en artikelbeheer, beter inzicht in projecten en kostenrapportage.

  • Real-time controle over je projecten

    Altijd volledig inzicht in de status van je projecten. Neem snel beslissingen om je kansen op een succesvol resultaat te maximaliseren. Onze geïntegreerde oplossing 4PS Construct helpt je om controle te krijgen over alles wat de winstgevendheid van het project beïnvloedt.

  • Effectief je resources beheren

    Het uitvoeren van service- en onderhoudstaken biedt zijn eigen unieke uitdagingen. Wij bieden je het overzicht dat je nodig hebt: van werkplanningen tot toewijzing van resources en van servicecontracten tot een grafisch planningsbord. Daarnaast heb je met onze Buitendienst App direct toegang tot bestelgegevens.

  • 4PS – een partner waar je op kan bouwen

    We bestaan al bijna 20 jaar. Wij richten ons specifiek op de bouwnijverheid vanaf de eerste dag. Honderden implementaties bij klanten hebben al een schat aan ervaring waarvan we kunnen zeggen dat we de taal van de constructie spreken. We anticiperen op ontwikkelingen in jouw sector en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

Breman over de BIM Bridge

Breman is een van de grote installatiebedrijven in Nederland. Al een lange tijd zijn zij bezig met BIM-projecten. Eerder voerden ze 3D-modellen nog in Excel lijstjes in. Nu gebruiken ze BIM Bridge van 4PS. De kracht van de BIM Bridge is dat zij hier veel meer informatie uithalen. Wat ze gebruiken voor de rest van het proces. Ontdek in deze video hoe zij dankzij de BIM Bridge hun processen hebben verbeterd.

Lees meer informatie over 4PS BIM Bridge

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & projectgeoriënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over het partnerschap met Microsoft