ERP verhuursoftware

Het volledige beheer van je materieel terug onder controle. Materieel is een belangrijke factor bij de tijdige oplevering van je projecten. Zonder het juiste materieel, op de juiste plaats, op het juiste tijdstip kan je team hun taak niet uitvoeren.

Plan nu je afspraak

450+

klanten

7

internationale partners

320+

4PS professionals

Voordelen verhuursoftware voor materieel

Krijg je materieel terug onder controle: de beschikbaarheid, kostprijs, locatie, geplande boekingen, facturen, status en gerelateerde bronnen, … Het volledige beheer van je materieel, eenvoudig & overzichtelijk in 4PS Construct.

  • Real-time controle

    Verhuur van materieel is een vaak extra stress-factor binnen een project. Met 4PS Verhuur kan je de locatie volgen, de beschikbaarheid bekijken, maar ook reparaties & inspecties inplannen. Met 4PS Verhuur krijg je terug zicht op de betalingen en kan je terugkerende huurkosten doorrekenen en factureren.

  • Warehouse Management van A-Z

    Van de aankoop van je materieel, de berekening van de kostprijs tot het aanmaken van de barcodes en de fysieke locatie in het magazijn: je beheert het allemaal in 4PS Construct. Gecentraliseerd en overzichtelijk, zoals het hoort.

  • 4PS – een partner waar je op kan bouwen

    We bestaan al bijna 20 jaar. Wij richten ons specifiek op bouw & project georiënteerde bedrijven vanaf de eerste dag. Honderden succesvolle implementaties bij klanten om trots op te zijn. We anticiperen op ontwikkelingen in jouw sector en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

Business Software Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & projectgeoriënteerde bedrijven. Een volledige cloudservice gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4Ps Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over het partnerschap met Microsoft