Krachtige oplossing voor boekhouding, financiën en inkoop bij bouw en projectgeoriënteerde bedrijven

4PS biedt een geïntegreerde oplossing voor finance, inkoop en boekhouding voor bouw en projectgeoriënteerde bedrijven. Binnen het financiële proces beschik je over uitgebreide gebruiksvriendelijke mogelijkheden voor het boeken, verwerken, consolideren of digitaliseren van je administratie en financiën. Je geeft gegevens slechts één keer in, en je gebruikt deze daarna in de hele boekhouding, handig toch? Ontdek onze oplossingen op maat van jouw branche.

Financieel (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Een financiële oplossing waar je op kan rekenen

4PS biedt een krachtige oplossing voor boekhouding, financiën en projectadministratie. Hiermee kan je je fiscale prestaties bewaken, voldoe je aan de zakelijke en wettelijke vereisten en wordt de tijd en moeite die uw mensen besteden aan administratieve projecttaken verminderd.

Lees meer

Power BI (Microsoft toepassing)

Zet data om in actie

Neem je nog steeds beslissingen op basis van stapels wekelijkse rapporten? Wij hebben een snellere en gemakkelijkere manier om je gegevens weer te geven. Met Microsoft Power BI kan je in slechts een paar klikken de gewenste rapporten in gebruiksvriendelijke dashboards tevoorschijn toveren. Zo wordt direct duidelijk waar de focus moet liggen en waar actie nodig is.

Lees meer

Uren App (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Optimaliseer je tijdsregistratie

Voor een duidelijk inzicht in projecten is bijhouden van urenregistratie essentieel. Met de 4PS Uren App kunnen werknemers hun uren heel eenvoudig ingeven. De ingevoerde uren zijn direct beschikbaar in 4PS Construct waardoor je een beter inzicht krijgt in je projecten. Minder fouten, én geen dubbel werk meer!

Lees meer

4PS API

Verbind 4PS Construct met je specialisatische software

Je gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel ondernemingen ook gebruik van specialistische boekhoudpakketten. Met de 4PS API zorg je voor een verbinding tussen 4PS Construct en jouw specialistische boekhoudpakket!

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Alle oplossingen