Planning: aan de slag met planningsoftware geïntegreerd in je ERP

Op het juiste moment, het juiste materieel en de juiste mensen samenbrengen die nodig zijn voor een project. Hoe zorg je ervoor dat je planning zo efficiënt mogelijk is, je snel een overzicht krijgt en je kosten beheersbaar blijven? Door je bouwplanning software te integreren in ERP. Ontdek hier de mogelijkheden voor jouw bouw of projectgeoriënteerd bedrijf.

Grafische Resource Planning (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Breng materieel en mensen op het juiste ogenblik samen

Voor een succesvol project heb je de juiste resources op het juiste ogenblik nodig. Een goede planning is dan ook een onmisbaar onderdeel van je bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft je snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel.

Lees meer

Projectcapaciteitsbehoefteplanning

Snel inzicht in personeelscapaciteit

Met de 4PS Projectcapaciteitsbehoefteplanning ken je personeelscapaciteit toe aan een project. Met deze module is het mogelijk om te beoordelen of de beschikbare capaciteit aan personeel toereikend is voor de hoeveelheid werk wat uitgevoerd moet worden.

Lees meer

Grofplanning

Krijg inzicht in de langetermijn capaciteitsplanning van je bedrijf.

Heb je behoefte aan inzicht in de langetermijn capaciteitsplanning van jouw bedrijf waarbij je rekening kan houden met nieuwe opdrachten, projecten in uitvoering én service- en onderhoudswerkzaamheden?  Gebruik dan de Grofplanning binnen 4PS Construct. Zo ben je in staat tijdig bij te sturen om onderbezetting of overcapaciteit te voorkomen.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.