Planning

Op het juiste moment het juiste materieel en de mensen samenbrengen die nodig zijn voor een project. Hoe zorg je ervoor dat je planning zo efficiënt mogelijk is, je snel een overzicht krijgt en je kosten beheersbaar blijven?

Grafische Resource Planning (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Breng materieel en mensen op het juiste ogenblik samen

Voor een succesvol project heb je de juiste resources op het juiste ogenblik nodig. Een goede planning is dan ook een onmisbaar onderdeel van je bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft je snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.