ERP software voor Service & Onderhoud bedrijven

Beheer je resources op een eenvoudige manier, plan je service & onderhoud – al dan niet periodiek of preventief – en reageer snel op dringende service-aanvragen. Met andere woorden: 4PS Service en Onderhoud software is op maat gemaakt voor bedrijven die service & onderhoud bieden aan hun klanten. Efficiënte planning resulteert in hogere marges, met een hoge klantentevredenheid als bonus.

Plan nu je afspraak

Voordelen software Service en Onderhoud

De planning van Field Service bedrijven is vaak hectisch. Met 4PS Field service heb je alle tools die je nodig hebt om dit alles te beheren terwijl je nog steeds snel kan schakelen.

  • Betere planning van je service & onderhoud

    Krijg een beter inzicht in het type van service taken: van geplande, preventieef onderhoud tot ongeplande dringende interventies bij panne. Optimaliseer de planning van je service engineers op de baan, om zo de effeciëntie te verhogen én je marges te maximaliseren.

  • Efficiënte orderverwerking

    Verwerk je werkorders op een betere, efficiëntere manier met de mobiele Field Service app van 4PS. Gebruiksvriendelijk én efficiënt. Je service engineers hebben directe toegang tot de order details en kunnen meteen in de app onderdelen, uren, status & vervolgactiviteiten ingeven.

  • 4PS – een partner waar je op kan bouwen

    We bestaan al bijna 20 jaar. Wij richten ons specifiek op bouw & project georiënteerde bedrijven vanaf de eerste dag. Honderden succesvolle implementaties bij klanten om trots op te zijn. We anticiperen op ontwikkelingen in uw sector en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over het partnerschap met Microsoft