Kom ook werken bij 4PS!

"Morgen weer net iets beter dan vandaag!"

Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende organisatie waar volop ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ook al zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 260 collega’s; we blijven een betrokken werkgever met oog voor jou als individu.

Onze 4PS kantoren in België

4PS Belgium is misschien de jongste telg in de 4PS familie, maar zeker niet minder gedreven of ambitieus. Onze focus? Het implementeren van innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven.

We doen dit vanuit 2 kantoren in Gent en Hasselt. Deze gedecentraliseerde aanpak is een bewuste keuze: aangenaam werken voor ons team en efficiënter naar onze klanten toen. Beide kantoren liggen op een bedrijvencampus met voldoende groeipotentieel richting de toekomst.

Meer over het ontstaan van 4PS

Ons 4PS kantoor in Ede

Vandaag doen we nog steeds waar we in 2000 mee gestart zijn. En waar we goed in zijn: het bieden van innovatieve, standaard business software voor de hele bouwsector.

Ons hoofdkantoor ligt in Ede, Nederland. Goed te bereiken en toegankelijk voor iedereen: werknemers, klanten en internationale gasten. Iedereen is van harte welkom! Binnen 4PS werken we met 3 Business Units met IT specialisten die zich specifiek bezighouden met de ontwikkelingen binnen de bouw, GWW- en installatietechniek.

Naar de NL website

Ons 4PS kantoor in Birmingham

In de afgelopen jaren is 4PS uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler op gebied van branche-software voor de bouwnijverheid. Naast ons kantoor in Ede hebben we sinds 2018 ook een kantoor in Birmingham (Verenigd Koninkrijk).

Onze Engelse collega’s zijn onlangs verhuisd naar het moderne kantoor op het Birmingham Business Park. Het kantoor ligt op een ideale locatie om naar toe te reizen: centraal gelegen in het hart van het Verenigd Koninkrijk, dichtbij de luchthaven van Birmingham en het internationale treinstation.

Naar de UK Website

Meebouwen aan een succesverhaal?

Op zoek naar een inspirerende werkomgeving en een uitdagende job? Bekijk onze vacatures en lees meer over je toekomstige collega’s en de sollicitatie procedure.

Vragen? Roxann helpt je graag!

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group