Are you ready to build your future?

"Morgen weer net iets beter dan vandaag!"

Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende organisatie waar volop ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ook al zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 260 collega’s; we blijven een betrokken werkgever met oog voor jou als individu.

Even voorstellen: het Recruitment team

Hoi! Wij zijn Lotte en Rosa, Corporate Recruiters & Arjan (HR-Manager).  Wij bouwen samen aan de groei van 4PS, zowel nationaal als internationaal. Een mooie uitdaging om elk jaar met minimaal 50 nieuwe collega’s te groeien. Dit doen we iedere dag vol drive en plezier! Wij spreken dagelijks met de nieuwe 4PS’ers en dat maakt ons werk natuurlijk super leuk. Zie jij jezelf ook als toekomstige 4PS’er? Neem dan contact met ons op en dan spreken we elkaar snel!

Onze kantoren

4PS Belgium is misschien de jongste telg in de 4PS familie, maar zeker niet minder gedreven of ambitieus. Onze focus? Het implementeren van innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven.

Ons hoofdkantoor ligt in Ede, Nederland. We hebben twee kantoren in Gent en Hasselt (België). Deze gedecentraliseerde aanpak is een bewuste keuze: aangenaam werken voor ons team en efficiënter naar onze klanten toen. Beide kantoren liggen op een bedrijvencampus met voldoende groeipotentieel richting de toekomst. Daarnaast hebben we ook een kantoor in Birmingham (Verenigd Koninkrijk).

4PS Group

Are you ready to build your future?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Tot snel!