Kopersbegeleiding voor in de bouw zorgt voor tevreden klanten

De woningbouwsector heeft naast de standaard functionaliteit nog een aantal specifieke eisen. Met online kopersbegeleiding voor de bouw beheer je eenvoudig het woningbouwproces en zorg voor een positieve samenwerking met je klanten.

HOMECTRL

Alle communicatie in 1 online omgeving

Haal het maximale uit projecten: laat alle aspecten van het kopersbegeleiding proces samenkomen op 1 online platform. Presenteer hier uw nieuwbouwproject, laat de koper zijn woonwensen doorgeven en verleen ook na realisatie van een project diensten voor service en onderhoud. HOMECTRL is beschikbaar voor kopers, koperbegeleiders, ontwikkelaars, makelaars en onderaannemers. En naadloos geïntegreerd met 4PS Construct.

Lees meer

Koperbeheer (basisonderdeel 4PS Construct)

Stroomlijn je koperbeheer proces

Koperbeheer bevat het hele proces rondom koperopties: van het aanbieden tot en met de facturatie. Hiermee krijg je van begin tot eind zicht op alle informatie van een koper, de details met betrekking tot de bouw en de meerwerk opties. Het budget wordt meteen bijgewerkt bij de opdracht van een meerwerk optie, zodat de werkvoorbereiding de benodigde materialen en mensen kan reserveren. Koperbeheer is eenvoudig uit te breiden met onze oplossing voor online kopersbegeleiding: HOMECTRL.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.