Materieel beheren en plannen op projecten

Materieel bij bouw en project georiënteerde bedrijven is soms een grote uitdaging.  Een succesvol project vraagt om de juiste resources en het juiste materiaal op de juiste ogenblik. Wij bieden jou de tools om je te ondersteunen bij het beheren van dat materieel en bij een overzichtelijke planning van je resources op projecten. Ontdek hier de mogelijkheden of plan een afspraak in om meer te zien.

Grafische Resource Planning (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Breng materieel en mensen op het juiste ogenblik samen

Voor een succesvol project bij bouw en projctgeoriënteerde bedrijven heb je de juiste resources op de juiste ogenblik nodig. Een goede planning is dan ook een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel in jouw bouw of projectgeoriënteerd bedrijf. Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer

Materieelbeheer (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Efficiënt je materieel beheren

Binnen je bouw of projectgeoriënteerd bedrijf heb je vaak te maken met verschillende uitdagingen voor je materieel: waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten, zijn de keuringen in orde? De software voor materieelbeheer is een integraal onderdeel van 4PS Construct en speciaal ontwikkeld voor het beheren en gebruiken van uw materieel.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.