Document Management Systeem voor bouw en projectgeoriënteerde bedrijven

Bedrijven worden geconfronteerd met steeds meer informatie en documentatie. De hoeveelheid documenten groeit razendsnel, zeker als je ook vaak samenwerkt met onderaannemers. Met een document management systeem voor bouw en projectgeoriënteerde bedrijven van 4PS zorg je voor eenvoudig opslaan, ophalen, bijwerken en delen van belangrijke documenten. Helemaal papierloos. Bekijk hier de mogelijkheden en ontdek welke oplossing past bij jouw bouw- of projectgeoriënteerde bedrijf

Document Management (basisonderdeel 4PS Construct)

Efficiënt je documenten beheren

Tijdens een project heb je te maken met een groot aantal documenten. Het is vaak lastig om grip te houden op waar alle documenten bewaard worden. Met 4PS Document Management vind je de laatste versies van al deze documenten op één plaats terug. Hier worden alle documenten opgeslagen, gewijzigd, geraadpleegd en bekeken. Handig, en 100% papierloos!

Meer weten

Be-Sync Informatie Portaal (BIP)

Projectinformatie delen met collega's en partners

Een goed document management software voor de bouw en projectgeoriënteerde bedrijven maakt samenwerken met collega’s en partners een stuk eenvoudiger. Met het Be-Sync Informatie Portaal (BIP) breng je relevante documenten uit 4PS Construct samen met documenten uit SharePoint Online in een project- of servicelocatie website. Veilig, snel, altijd up-to-date en 100% papierloos!

Meer weten

4PS API

Verbind 4PS Construct met je externe DMS oplossing

Je gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel ondernemingen ook gebruik van document management oplossingen of externe documentbibliotheken. Met de 4PS API zorg je voor een verbinding tussen 4PS Construct en je DMS-oplossing!

Meer weten

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.