Projectmanagement

Het resultaat van een project mag geen verrassing zijn voor de projectmanager. Projecten opvolgen, controleren en analyseren wordt eenvoudig met onze oplossingen voor projectmanagement voor bouw en projectgeoriënteerde bedrijven. Hiermee krijg je een volledig overzicht in elke fase van het project: je kan budgetten samenstellen, actuele waarden boeken en voorspellingen genereren.

Projectbewaking (basisonderdeel 4PS Construct)

360° overzicht van je projecten

Het resultaat van een project mag geen verrassing zijn voor de projectmanager. Je projecten opvolgen, controleren en analyseren wordt eenvoudig met onze oplossingen voor projectmanagement. Hiermee krijg je een volledig overzicht in elke fase van het project: je kan budgetten samenstellen, actuele waarden boeken en voorspellingen genereren.

Lees meer

BIM Bridge (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Bruggen bouwen naar een betere samenwerking

In het bouw informatie model (BIM) komt alle projectgerelateerde informatie samen op één plaats. Zo kunnen alle betrokken partijen efficiënt samenwerken om een project te realiseren. De meeste BIM-modellen staan los van een ERP-oplossing, wat kan resulteren in fouten en dus ook in kosten. Onze BIM Bridge gebruikt de beschikbare informatie uit 4PS Construct in het BIM-model en levert gecentraliseerde projectgegevens in de cloud.

Lees meer

Uitvoerdersadministratie (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Belangrijke informatie digitaal inzien en aanvullen

Met de uitvoerdersadministratie van 4PS wordt de uitvoerder betrokken bij alles wat er met zijn project te maken heeft. Hij kan belangrijke informatie inzien en aanvullen op basis van wat er op de bouwplaats gebeurt.

Lees meer

4PS urenregistratie oplossingen

Optimaliseer je urenproces

Met de 4PS urenregistratie oplossingen voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven neem je afscheid van papierwerk en kies je een eenvoudiger, sneller en digitaal urenproces. Dankzij de integratie van de 4PS urenregistratie oplossingen met 4PS Construct zijn de uren ook direct zichtbaar in je ERP-pakket. Dit geeft je totaal en real-time inzicht in alle projecten.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.