Bouwsoftware voor de bouwsector

De toenemende vraag naar de bouw van energiezuinige woningen, de opgave in de energiebesparing, een duurzaam België. Allemaal uitdagingen die invloed hebben op je bedrijfsprocessen. Hoe wordt je efficiënter en verhoog je de winstgevendheid van je onderneming? Met de juiste bouwsoftware voor de bouwsector kun je in deze veeleisende markt efficiënter werken en jouw rendement vergroten.

Plan nu je afspraak

450+

klanten

7

internationale partners

320+

4PS professionals

Voordelen bouwsoftware voor de bouwsector

Je complete bedrijfsproces in 1 oplossing en volledig inzicht in je projecten. Altijd, overal, en op elk device.

  • Real-time controle over projecten

    Altijd volledig inzicht in de status van projecten. Neem snel beslissingen om jouw kansen op een succesvol resultaat te maximaliseren. Onze geïntegreerde oplossing 4PS Construct helpt je controle te krijgen over alles wat de winstgevendheid van het project beïnvloedt.

  • Integrale oplossing voor onderaannemers

    De ontwikkelingen in de bouw gaan snel. Het is belangrijk dat je software hierop aansluit. Dit helpt om je bedrijfsprocessen onder controle te krijgen of houden. Niet alleen voor een efficiënte bedrijfsvoering, maar ook in samenwerking met klanten en onderaannemers. Krijg overzicht in je processen van A tot Z en zorg ervoor dat de samenwerking met subcontractors soepel verloopt door informatie eenmalig digitaal vast te leggen.

  • 4PS – een partner waar je op kan bouwen

    We bestaan al bijna 20 jaar. Wij richten ons specifiek op de bouw vanaf de eerste dag. Honderden implementaties bij klanten hebben al een schat aan ervaring waarvan we kunnen zeggen dat we de taal van de constructie spreken. We anticiperen op ontwikkelingen in jouw sector en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

Klantvideo: VolkerWessels over digitalisering in de bouw

Digitalisering is belangrijk bij VolkerWessels Bouwmaterieel. Zij digitaliseren hun processen om de efficiëntie te verbeteren. Data delen ze dan ook met klanten, zodat zij beter kunnen sturen op projecten. Door gebruik te maken van de 4PS BIM Bridge vertalen ze het BIM-model naar een materierieelaanvraag. Volledig geautomatiseerd.

Bekijk hiernaast de video waarin Ron Frazer, Directeur, en Jan van Putten, Business Analist, uitleggen hoe zij hun processen slim inrichten door middel van digitalisering.

Bekijk meer klantverhalen

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & projectgeoriënteerde bedrijven. Een volledige cloudservice gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.