Nieuws

4PS Belgium verwelkomt Altebra als nieuwe klant

4PS Belgium is trots om opnieuw een ervaren installatiebedrijf te mogen verwelkomen als nieuwe klant. Altebra kiest voor 4PS Construct, de toekomstbestendige totaaloplossing voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven, als basis voor digitalisering en automatisering. Samen met Altebra starten wij in 2022 met de implementatie van onze standaard Microsoft-cloudoplossing.

Altebra is geen onbekende voor 4PS. De Nederlandse tak van het bedrijf, Altebra Sprinklertechniek in Deventer, koos al enkele jaren geleden voor de totaaloplossing 4PS Construct. De toekomstvisie van 4PS, de betrouwbaarheid van het Microsoft Dynamics 365-platform, de uitgebreide functionaliteiten op maat van de installatiebranche én vooral de nood aan centralisatie en standaardisatie waren voor Altebra redenen om ook te kiezen voor 4PS Construct.

Eén bron van waarheid

Door alle data te verzamelen in één totaaloplossing, zorgt Altebra voor één bron van waarheid. Medewerkers hoeven niet langer data in aparte Excel-bestanden te bewaren, maar voeren gegevens eenmalig in. Dat scheelt medewerkers op kantoor heel wat tijd en moeite. Ook voor de hoofdzetel is de keuze voor 4PS Construct een logische stap; wanneer beide vestigingen werken met 4PS Construct is het eenvoudiger om data uit beide landen te vergelijken en te analyseren. Dankzij standaardrapportages die in beide landen beschikbaar zijn, krijgen ze centraal inzicht in de bedrijfsprocessen van de Altebra groep en leggen ze een solide basis uitgebreidere rapportagemogelijkheden.

Wij hebben alvast heel veel zin in deze implementatie en wij kijken ernaar uit om in 2022 Altebra te mogen ondersteunen in hun digitalisatie en automatisering!

Wie is Altebra?

Altebra heeft al meer dan 30 jaar ervaring als specialist in brandbeveiliging op het vlak van ontwerp, prefabricatie, installatie en onderhoud van sprinkler- en schuimblusinstallaties. Sinds 2011 is Altebra ook specialist op vlak van branddetectie, gasdetectie en gasblussing. Altebra heeft vestigingen in Ophasselt (België) en Deventer (Nederland).

  • Deel dit artikel: