Nieuws

Wij zijn verhuisd!

Sinds 1 juni verwelkomen we alle collega’s, klanten, partners en relaties in ons gloednieuwe kantoor bij EY Gent in Gent, vlakbij Flanders Expo. Meer weten over onze nieuwe locatie? Managing Director Mathieu de Glas vertelt je meer!

 

De groeiende 4PS Belgium familie

“Toen we vier jaar geleden begonnen met 4PS Belgium was het Technologiepark in Zwijnaarde ideaal. Het is een locatie waar veel start-ups samen zitten, met allerlei gemeenschappelijke ruimtes. Dat is natuurlijk als startend bedrijf heel leuk, maar wij zijn in de afgelopen jaren heel hard gegroeid en we merkten dat het tijd was voor een grotere locatie. Ik zie 4PS Belgium echt als een familie, en met een groeiende familie heb je toch het liefst een eigen plekje ”, vertelt Mathieu.

Een premium werkervaring bieden

Er werd gezocht naar een nieuwe locatie en die was al snel gevonden een aantal kilometers verderop in Sint-Denijs-Westrem, vlakbij Flanders Expo. Mathieu vertelt wat deze nieuwe locatie zo bijzonder maakt.

Mathieu: “We willen onze collega’s een premium werkervaring bieden. We werken allemaal hard aan het succes van 4PS Belgium en daarom moeten we onze mensen goed soigneren! Daar hoort ook een comfortabel, modern en ruim kantoor bij. Dat hebben we zeker gevonden bij EY Gent. We huren hier een volledige verdieping, we hebben dus meer dan voldoende werkplekken om verder te groeien. We beschikken ook over acht geweldig uitgeruste meetingrooms waar we klanten, prospecten en relaties kunnen ontvangen… en we hebben meer dan voldoende parkeerplaatsen, want Flanders Expo ligt voor de deur!”

Ons nieuwe adres:

Benieuwd waar we zitten? Vanaf nu vind je 4PS Belgium op het volgende adres:

4PS Belgium
Pauline van Pottelsberghelaan 12
9051 Gent

Kennismaken met 4PS Belgium?

Mathieu De Glas | Mathieu, Managing Director voor 4PS Belgium, heeft al meer dan 12 jaar ervaring bij het begeleiden van honderden eigenaars en bedrijfsleiders in het digitaliseren van hun onderneming. ICT is al lang geen kost meer, maar een opportuniteit om te differentiëren en betere services te verlenen naar uw klanten én medewerkers. Vision building, application architecture, long term IT-governance framework of een whiteboard session over de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen?

  • Deel dit artikel