Magazine

Lees het nieuwe 4PS Magazine digitaal

Een 24/7 dashboard waarmee de directie exact ziet hoe het met het bedrijf gaat. Het doel dat Heuvelman Ibis met de inzet van 4PS Construct wil bereiken. Benieuwd naar het verhaal hierachter? Dat leest u in ons nieuwe magazine. Verder informeren wij u over diverse ontwikkelingen die wij recent gerealiseerd hebben, zoals de bewaking van geïntegreerde contracten en optimalisaties in de Grafische Resource Planning. Ook kent 4PS Construct tegenwoordig een integratie met DSP, dit lichten we uitgebreid toe. Tot slot geven we een overzicht van alle apps die 4PS momenteel beschikbaar heeft.

Ontwikkelingen specifiek voor GWW-/infrabedrijven

Dit keer staan er heel wat ontwikkelingen centraal die voornamelijk zijn gericht op bedrijven in de GWW/infra. Zo hebben we een nieuwe oplossing beschikbaar voor de bewaking van geïntegreerde contracten. Een oplossing waarmee onze klanten in staat zijn optimaal te profiteren van de kansen die de relatief nieuwe vorm van aanbesteden in de GWW/infrabranche biedt. Daarnaast delen we optimalisaties die we in de Grafische Resource Planning (GRP) hebben gemaakt om deze oplossing nog beter aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten uit de GWW/infra

Integratie Digitaal Samenwerking Platform

Het DSP is een digitaal platform waar informatie over huisaansluitingen (gas, water, elektriciteit) wordt uitgewisseld tussen woningeigenaren, netbeheerders en aannemers. Sinds kort kent 4PS Construct een integratie met dit platform. Hoe deze functionaliteit eruit ziet, leest u in het artikel in het magazine.

“Een 24/7 dashboard waarmee de directie exact ziet hoe het met het bedrijf gaat”

Wat 50 jaar geleden begon met één tot kraanschip omgebouwde zeilklipper, is nu een breed georiënteerd, internationaal waterbouwbedrijf met ruim 80 medewerkers. Heuvelman Ibis heeft een aantal jaar geleden de software van 4PS aangeschaft, en is stap voor stap bezig dit op de juiste manier toe te passen aan te laten sluiten op hun bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? U leest het hele artikel in het 4PS magazine.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van de onderwerpen uit dit magazine? Neem contact met ons op.

  • Deel dit artikel: