Magazine

Nieuwsupdate: 2e editie 4PS Magazine (digitaal)

Er staat weer een nieuwe editie van het 4PS Magazine voor u klaar. Lees over de uitdaging van BAM International om 4PS Construct te implementeren in meerdere landen, de evolutie van Microsoft Dynamics NAV en ontwikkelingen, innovaties en nieuwe producten van 4PS.

Toekomstbestendig met Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 Business Central: het modernste ERP-platform van dit moment. In 2019 biedt 4PS de oplossing 4PS Construct aan op deze opvolger van het vertrouwde Dynamics NAV. Met voordelen als nieuwe functionaliteiten en een toegenomen gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast heeft ook de webclient met deze release een facelift gekregen. Met Dynamics 365 bent u verzekerd van een toekomstbestendige ERP-oplossing!

De uitdaging van BAM International

De uitdaging: één ERP-systeem implementeren in meerdere landen. Met elk een eigen taal, cultuur, tijdzone en manier van werken. Hoe neem je mensen mee in dit verandertraject? Lees hoe BAM International dit succesvol deed

Nieuwe softwareoplossing 4PS Control

Ook deze editie delen we weer een aantal mooie ontwikkelingen met u:

  • Meerdere uitbreidingen in 4PS Construct.
  • Nieuwe ontwikkelingen in 4PS Grafische Resource Planning. De GRP is nu ook geschikt is voor de bouw en installatietechniek.
  • De introductie van 4PS Control. De nieuwe softwareoplossing die u helpt om informatiestromen transparant en beheersbaar te houden.

Lees meer over deze nieuwe softwareoplossingen in het 4PS magazine.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van de onderwerpen uit dit magazine? Neem contact met ons op.

  • Deel dit artikel: