Nieuws

Microsoft Inner Circle: 4PS behoort tot de wereldwijde top 1%

Softwarepartner 4PS behoort wederom tot de Inner Circle van Microsoft. Dit maakte Microsoft bekend tijdens het jaarlijkse partner evenement in de Verenigde Staten, Inspire.

4PS behoort wederom tot Microsoft Inner Circle

De Inner Circle van Microsoft is een zeer selecte en internationale club van IT-bedrijven, hiermee behoort 4PS tot de wereldwijde top 1% van Microsoft Business Application-partners. Leden van de Inner Circle worden gekozen op basis van hun bedrijfsprestaties, het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en hun focus op digitale transformatie. 4PS wordt hiermee erkend voor de prestaties van het afgelopen jaar, de toewijding aan klanten en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen vanuit de Microsoft Cloud.

Partnerschap met Microsoft

Als Gold Partner van Microsoft heeft 4PS bedrijfssoftware ontwikkeld specifiek voor de branches: bouw, service & onderhoud, installatie, infra, real-estate en verhuur. Voor 4PS is het partnerschap met Microsoft erg belangrijk. Het ERP-systeem 4PS Construct is namelijk gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken dit platform, waardoor 4PS voortbouwt op een beproefde en herkenbare omgeving. Dankzij de integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, biedt 4PS de beste software ondersteuning in de cloud. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Wat brengt dit partnership?

Het Inner Circle Partnership met Microsoft brengt verschillende voordelen met zich mee; zowel voor 4PS als voor onze klanten. Als Inner Circle partner krijgen we als eerste de nieuwste technologische previews vanuit Microsoft. Dit biedt veel mogelijkheden voor 4PS. Daarnaast werken we nauw samen met het Microsoft Development team in Kopenhagen waardoor we ons continue bezig kunnen houden met de meest recente technologische ontwikkelingen. Wat onze klanten in staat stelt om voorop te lopen.

  • Cloud als belangrijke driver

    Als strategisch ISV Microsoft partner heeft 4PS als één van de eersten een cloud-based embed app ontwikkeld. Hierdoor is onze end-to-end oplossing 4PS Construct geschikt voor de cloud. In deze video wordt Wim Jansen, partner 4PS, geïnterviewd door Microsoft. Hij vertelt over de samenwerking met Microsoft en deelt zijn visie op Business Central en het belang van de cloud als belangrijke driver.

Meer weten over 4PS?

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Download 4PS brochure Construct

  • Deel dit artikel