Magazine

Lees ons nieuwe magazine - april 2020

Toen Energiewacht West de wens uitsprak om één organisatie te vormen, werd er ook gekozen om voor één softwaresysteem te gaan. Daarbij kozen zij voor 4PS Construct. Inmiddels is Energiewacht West sinds eind vorig jaar live met 4PS. Benieuwd wat hun ervaringen zijn? Lees het in ons nieuwe magazine. Lees ook informatie over productontwikkelingen binnen 4PS. Zoals de BIM-integratie met 4PS en de optimale ketensamenwerking met 4PS Control.

Ontwikkelingen omtrent 4PS

In dit magazine vieren we ons 20-jarig bestaan en praten we u bij over de ontwikkelingen omtrent 4PS in de cloud, BIM, ketensamenwerking en service & onderhoud voor materieelbedrijven.  Een belangrijke ontwikkeling binnen 4PS Construct is de transitie naar Business Central. Voordat 2020 goed en wel was begonnen, bereikten we al een mijlpaal: de eerste livegang van 4PS Construct op Business Central, als SaaS-dienst (Software as a Service). Business Central is zowel als SaaS-dienst als On Premise verkrijgbaar en een nieuwe vorm die we hieraan toevoegen is de 4PS Cloud. Meer weten? In het magazine hebben we de meest voorkomende diensten op een rij gezet.

“Met één systeem en één manier van werken zijn we klaar om flink te groeien”

Energiewacht zit in een enorme groeimarkt en de ambities zijn groot. Joost Fröhlich (algemeen directeur van Energiewacht West Nederland): “Op het moment dat we in de regio West Nederland besloten om één organisatie te vormen, was het een logische stap om voor die groei ook één systeem met één waarheid te hebben voor maximale efficiëntie en onderlinge synergie.” Benieuwd hoe 4PS Construct uitkomst bracht? U leest het hele artikel in het magazine.

Lees het 4PS magazine

Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van de onderwerpen uit dit magazine? Neem contact met ons op.

  • Deel dit artikel: