Nieuws

4PS blikt terug op een geslaagde Week van Digitalisering

De week van maandag 9 november t/m vrijdag 13 november stond bij 4PS in het teken van de digitale transformatie. We organiseerde elke dag één of meerdere webinars om onze klanten te informeren over ontwikkelingen rondom digitale transformatie. Met in totaal 343 inschrijvingen en een kijkersdichtheid van gemiddeld 70% blikken we terug op een geslaagde Week van Digitalisering. Het was een inspirerende week met veel interessante sprekers, mooie klantverhalen en interessante vragen vanuit de kijkers. 

Week van de digitalisering: de digitale transformatie 

Op maandag trapten we de Week van Digitalisering af met de webinar ‘Digitale transformatie: Cloud propositie’. 4PS Partner André Overeem begon de webinar met een welkomstwoord en vertelde onder andere over het belang van ict tijdens deze coronapandemie die voor veel veranderingen zorgt. 

Onze gastspreker Cas Pijnenburg, Sr. Account Executive bij Microsoft vertelde vervolgens over de visie van Microsoft op de digitale transformatie. Arjan Hollebrandse (Technical Innovation Manager en verantwoordelijk voor de 4PS Cloud) en Marcel van Noord (Business Unit Manager GWW) namen de kijkers mee in de cloudstrategie van 4PS.  

Maandagmiddag gingen we meteen een stapje dieper in de digitale transformatie. 4PS Business Unit Manager Henk van Asselt nam onze klanten mee in diverse scenario’s rondom klantmigraties. Daarbij deelden Bastiaan Jol van Streamline Consultancy en Derrick van Welie en Thomas Deybel van Wesotronic B.V. hun visie over het migratietraject. 

Ook gaven we tijdens de ‘Week van Digitalisering’ aandacht aan mobiele technologie. In de webinar ‘Mobiliteit in de bouwnijverheid’ nam 4PS Product Manager Joost Mulder onze klanten mee in de visie, mogelijkheden en nieuwste features van de 4PS On-site App. Deze app is specifiek ontwikkeld voor de uitvoerder en de medewerkers op locatie.  

Business Central: het platform van de toekomst 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het nieuwste platform van Microsoft en daarmee de opvolger van Dynamics NAV. 4PS Product Manager Bert Verbeek nam onze klanten tijdens de webinar ‘Het platform van de toekomst: Business Central mee in de nieuwste features en ontwikkelingen van Business Central. Daarin benoemde hij onder andere de koppeling met Microsoft Teams, het aanpassen van schermen en de integratie met het Microsoft Power Platform. Daarnaast vertelde onze 4PS Product Manager onze klanten meer over de mogelijkheden op het gebied van documentbeheer.  

Aandacht voor de ketenintegratie, BIM en Internet of Things 

We eindigden de Week van Digitalisering met webinars over de ketenintegratie en BIM en Internet of Things. Onze 4PS Product Managers Nicolle Helgers en Erwin Beumer namen onze klanten mee in alle mogelijkheden rondom het 4PS Control portaal. Dit portaal maakt het mogelijk om de ketengratie te optimaliseren en te zorgen voor goede digitale communicatie in de ketensamenwerking. Op de laatste dag van dWeek van de Digitalisering nam 4PS Product Manager Joost Mulder de kijkers mee in de ontwikkelingen en projecten rondom Internet of Things (IoT). Naast IoT vertelde hij meer over de mogelijkheden rondom BIM, waar alle project gerelateerde informatie samen op één plek komt. 

Al met al was het een hele inspirerende week vol met interessante webinars. Wil je op de hoogte blijven van onze webinars? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Wil je als klant de webinars nog eens terugkijken? Alle webinars staan op het Product Informatie Portaal (PiP).  

  • Deel dit artikel