Nieuws

4PS: Terugblik op 20 jaar ondernemen

4PS is jarig! We vieren het 20-jarig bestaan van 4PS. Er is veel veranderd de afgelopen 20 jaar. Samen met eigenaren André Overeem, Martin Westerink en Wim Jansen blikken we terug op de afgelopen 20 jaar en halen we samen herinneringen op.

Te laat komen is geen optie

Martin herinnert het zich nog goed. 4PS is net opgericht als hij samen met André op pad gaat naar wat misschien hun tweede klant gaat worden. Heel ver komen ze alleen niet, want om de hoek van kantoor, net als ze de snelweg op draaien, is zojuist een staking van vrachtwagenchauffeurs begonnen. Omdat te laat komen geen optie is bellen ze naar kantoor. Daar stapt een medewerker zonder een moment van twijfel in de auto, rijdt richting de file, parkeert zijn auto, stapt uit, lost Martin en André af in hun auto die in de file staat en geeft hen de sleutels van zijn eigen auto, zodat zij via een binnenweg net op tijd hun afspraak halen.

Het is één van de vele anekdotes uit de begintijd van 4PS en het is bijna niet te geloven dat dit alweer 20 jaar geleden is. Er veranderde veel in die 20 jaar, maar er bleef ook veel hetzelfde. Een interview met André Overeem, Martin Westerink en Wim Jansen over doen wat je leuk vindt, vertrouwen, samenwerken en dankbaarheid.

Benieuwd? Lees het hele verhaal

    Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • Deel dit artikel: