Nieuws

Terugblik: 4PS op Directions EMEA 2021 in Milaan

Na de virtuele editie van Directions EMEA in 2020, was het dit jaar weer tijd voor een ‘echte’ Directions conferentie in Milaan, Italië. Van 27 tot en met 29 oktober kwamen Microsoft Dynamics 365 partners uit alle hoeken van Europa samen om kennis te delen en inspiratie op te doen rondom het platform Dynamics 365 Business Central. Als Microsoft Gold Partner mocht 4PS dit natuurlijk niet missen! 

Van voorspellende analyses met AI tot automatisering met Power Automate 

De delegatie van 4PS keek met belangstelling naar keynotes van onder andere Mike Morton – general manager van het Business Central team – over de razendsnelle ontwikkelingen van het Business Central platform. Verder kwamen ook interessante onderwerpen zoals automatisering met het Power Platform, AI-gestuurde voorspellende analyses en updates over de verbeterde integratie van Business Central met Microsoft 365 toepassingen zoals Teams aan bod. En we kregen een unieke blik achter de schermen bij het Dynamics 365 security team.  

Wij hebben genoten van de inspirerende presentaties en na een jaar van Teams-calls was het fijn om eindelijk weer een keer live ideeën uit te wisselen andere Europese Microsoft partners. We kijken met veel belangstelling uit naar de nieuwe ontwikkelingen die Microsoft de komende tijd zal introduceren en gaan daarna met veel plezier aan de slag om deze te vertalen naar innovatieve oplossingen voor de bouwnijverheid.  

 

Over Directions 

Directions is de onafhankelijke community voor Microsoft Dynamics partners, die wereldwijd meer dan 4000 professionals vanuit het Dynamics kanaal samenbrengt. Het is een event voor én door Microsoft partners. Dé plaats bij uitstek dus waar Dynamics-partners zoals 4PS direct van Microsoft leren over de nieuwste Microsoft- en ISV-releases, over de integratiemogelijkheden binnen Dynamics 365 Business Central ERP & CRM, ISV’s en apps. Daarnaast bieden de Directions conferenties een platform voor het delen van kennis, netwerken en het ontdekken van nieuwe kansen voor toekomstige groei en samenwerking. 

  • Deel dit artikel