Nieuws

Staalconstructeur Victor Buyck kiest voor de toekomst met 4PS Construct

Met ingenieuze oplossingen en een gedreven organisatie creërt Victor Buyck Steel Construction waarde voor zijn klanten en stakeholders en dit op een duurzame manier. Hun mentaliteit is kwaliteits-, oplossings- en resultaatgericht. De keuze voor 4PS Construct sluit hier perfect bij aan.

Ook in Corona tijden blijven investeren in digitalisering

De keuze van Victor Buyck Steel Construction voor 4PS Construct bevestigt dat bedrijven ook in corona tijd blijven investeren in digitalisering. Sterker nog, de voorbije maanden is het nog duidelijker geworden hoe belangrijk digitalisering is. Niet enkel vanuit de voor de hand liggende praktische redenen, maar het verhogen van de efficiëntie en productiviteit en vooral ook het optimaliseren van de logistieke processen zijn factoren die een doorslaggevene rol speelden in deze beslissing.  De implementatie van een nieuwe ERP is een volgende fase in het transformatie en digitalisatie van Victor Buyck Steel Construction. De markt werd verkend op basis van hun huidige en toekomstige noden en requirements. VBSC heeft in het gestandaardiseerde Microsoft Dynamics 365 4PS Construct dé oplossing gevonden.

“Gezien 4PS Construct een standaard product is hebben wij ook een aantal dagen workshops opgezet met onze key-users om hun behoeftes meteen te staven in de applicatie zelf. De FIT met onze toekomstige wensen was zeer hoog, standaard uit de box, geen assumpties of beloftes nodig dus” ; Aldus Philippe , ERP projectmanager Victor Buyck Steel Construction.

Victor Buyck Steel Construction brug Tessenderlo

 

Realtime projectbewaking en volledige digitalisering van logistiek

Victor Buyck Steel Construction ontwerpt, ontwikkelt, vervaardigt, conserveert, bouwt samen, monteert, renoveert en onderhoud staalconstructies en werken van burgerlijke bouwkunde. Het optimaliseren van de logistieke flow,productie, renovatie en montage is fundamenteel in dit verhaal. Dat onze totaaloplossing 4PS Construct een perfecte match is voor dit complexe logistieke proces, was reeds in een vroeg stadium tijdens de selectie heel erg duidelijk. Laat dit nu net de sterkte van Victor Buyck zijn: kortere levertermijnen en hogere toegevoegde waarde voor alle stakeholders dankzij een hoge productiviteit en technische kennis.

Internationaal staalbouwbedrijf met ingenieuze oplossingen

Victor Buyck Steel Construction (VBSC) is één van de belangrijkste staalbouwers in West-Europa. Dagdagelijks wordt er gewerkt aan de realisatie van grote en imposante projecten, zowel op gebied van gebouwen als op gebied van infrastructuur (bruggen en sluisdeuren). De cruiseterminal in Antwerpen, de Norther Spire brug in Sunderland, de fietsbrug te Tessenderlo zijn slechts enkele voorbeelden van het vakmanschap van Victor Buyck.

Met ingenieuze oplossingen en een gedreven organisatie creërt Victor Buyck Steel Construction waarde voor zijn klanten en stakeholders en dit op een duurzame manier. Hun mentaliteit is kwaliteits-, oplossings- en resultaatgericht. De keuze voor 4PS Construct sluit hier perfect bij aan.

 

Mathieu De Glas

Managing Director


  • Deel dit artikel