Webinars

Eerste hulp bij planningsperikelen

Krijg je planning onder controle met deze digitale oplossingen!

Een slechte planning veroorzaakt 62% van de faalkosten in de realisatiefase van een bouwproject. Een goede planning is daarom van cruciaal belang. Maar hoe maak je zo efficiënt mogelijk de planning, zodat je snel inzicht hebt in alle resources en de kosten beheersbaar blijven? In deze webinar laten onze specialisten zien hoe je de meest voorkomende uitdagingen rondom planning in de bouwnijverheid aanpakt met geïntegreerde software.

De weg naar naar efficiënter en overzichtelijker plannen

Voor je projecten, servicewerkzaamheden en onderhoudsklussen is het belangrijk dat je op het juiste moment, het juiste materieel en de juiste mensen samenbrengt. Om deze planningspuzzel te leggen gebruiken veel bedrijven in de bouwsector een planbord, kalender of losse planningstools. Dat zorgt voor veel handmatig werk; bijvoorbeeld aan het overtypen alle geplande vrije dagen van de collega’s, het toevoegen van nieuwe onderaannemers of het aanmelden van nieuw werk. Hierdoor verliezen bedrijven veel kostbare tijd én er is geen real-time inzicht in de huidige planning.

Veel beter is het als je alle informatie in één systeem invoert en deze als basis gebruikt voor je planning. Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? Bekijk de webinar hier.

Doelgroep: Bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven

Locatie: Online

Kosten: Geen

Interesse? Kijk de webinar hier

Na deze webinar heb je:

  • Kennis van de digitale mogelijkheden voor uw planningsproces de bouwnijverheid;
  • Inzicht in de mogelijkheden van planningstools geïntegreerd in een ERP-systeem;
  • Praktijkvoorbeelden gezien van planningstools in de bouwnijverheid.

Wil je ook beter plannen? Bekijk de webinar.

Bekijk de webinar

Wil je meer weten over de digitale tools voor een efficiënte planning voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven? Kijk dan naar deze webinar!

  • Deel deze pagina: