Webinars

Zelf processen automatiseren met een Power App

Ontdek hoe je met Microsoft Power Apps snel en eenvoudig zelf apps bouwt

Hoe handig zou het zijn als je voor bepaalde handmatige processen zelf eenvoudig een app kan maken? Apps maken veel processen in de bouw, infra en installatie een stuk eenvoudiger. Denk maar aan het digitaal invullen van gegevens, zodat papieren formulieren niet meer nodig zijn. Met Power Apps uit het Microsoft Power Platform is het mogelijk. Met Power Apps bouw je snel, eenvoudig en zelfs zonder programmeerkennis een eigen app.

Benieuwd hoe je Power Apps inzet in jouw bedrijf? Mis deze webinar dan niet! In deze webinar nemen onze specialisten je mee in de wereld van Microsoft Power Apps.

Aan de slag met Microsoft Power Apps

Bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven hebben nog vaak te maken met handmatige processen die sneller en efficiënter kunnen. Denk maar aan het invullen van papieren formulieren met verlofuren. Dit kost veel tijd, want een medewerker in de back-office moet daarna alle papiertjes in de computer invoeren. Met Power Apps in het Microsoft Power Platform automatiseer je dit proces. Je maakt eenvoudig een app waarin medewerkers hun verlofregistraties digitaal invoeren. Dankzij de koppeling met het ERP-systeem worden deze gegevens automatisch verwerkt en hoeft niemand ze meer over te typen in het ERP!

Doelgroep: Bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven

Locatie: Online

Kosten: Geen

Interesse? Bekijk hier de webinar

Na deze webinar heb je:

  • Kennis van de digitale mogelijkheden voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven
  • Inzicht in de mogelijkheden van Microsoft Power Apps en de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf;
  • Gezien hoe je zelf een Power App bouwt.

Interesse in Microsoft Power Apps? Bekijk de webinar hier 

Bekijk webinar

Benieuwd hoe Power Apps werkt en hoe je zelf zo’n app maakt? Bekijk onze webinar!

  • Deel deze pagina: