BIM Bridge

In het bouw informatie model (BIM) komt alle projectgerelateerde informatie samen op één plaats. Zo kunnen alle betrokken partijen efficiënt samenwerken in de realisatie van een project. De meeste BIM-modellen staan los van een ERP-oplossing, wat kan resulteren in fouten en extra kosten door deze fouten. Onze BIM Bridge gebruikt informatie uit 4PS Construct in het BIM-model en levert gecentraliseerde projectgegevens in de cloud.

Bruggen bouwen naar een betere samenwerking

Verbind teams en lever uw projecten op tijd en binnen het budget op met de BIM Bridge van 4PS

  • Naadloze koppelingen naar BIM oplossingen

    Een betere samenwerking met alle betrokken partijen van uw project. Werk real-time aan multidisciplinaire modellen met iedereen, wanneer je wil, vanaf elke locatie door uw gegevens uit 4PS Construct te exporteren naar een BIM-model met behulp van onze BIM Bridge.

  • Volledig inzicht in je project

    Met de BIM Bridge krijg je een volledig inzicht in de voortgang van je project – van ontwerp tot voltooiing. De gecentraliseerde database is altijd actueel en compleet, zodat je op elk moment over de details en onderhoudsgeschiedenis van alles beschikt. De informatie kan vervolgens gebruikt worden om het logistiek proces op te starten of kostprijsberekening te maken.

  • Efficiënte samenwerking

    Met de BIM Bridge hebben alle stakeholders inzicht in je projecten in een duidelijk overzicht. Iedereen gebruikt dezelfde informatie, zodat iedereen op de hoogte is en blijft van de actuele ontwikkelingen in het project.

Meer weten?

Werk efficiënter samen met andere partijen en krijg inzicht in projecten met de BIM Bridge van 4PS – plan nu je afspraak!

Breman over de BIM Bridge

Breman Groep Nederland is één van de grotere installatiebedrijven in Nederland. Zij werkten al met BIM, maar op een traditionele manier. 3D-modellen voerden ze eerder nog in Excel lijstjes in.

Nu gebruiken ze BIM Bridge van 4PS en halen ze veel meer informatie uit hun BIM-modellen. Ontdek in deze video hoe dit Breman helpt het processen te verbeteren.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.