4PS Control

Samen met klanten en onderaannemers sta je voor de uitdaging om op een duurzame manier jullie doel te bereiken. Goede communicatie in jullie samenwerking is dan echt cruciaal. Dankzij 4PS Control communiceer je in duidelijke processen met elkaar en wordt het veel makkelijker om elkaars verwachtingen te beheren.

Brochure 4PS Control

Verbeter je communicatie met klanten en partners

Deel informatie, documentatie en functionaliteit uit 4PS Construct met je klanten, onderaannemers & andere partners. Zo kan je de informatie overzichtelijk houden en efficiënter en makkelijker samenwerken.

  • Persoonlijk, herkenbaar en beheersbaar

    Je kan elke klant, onderaannemer of andere partner een eigen portaal aanbieden met de gewenste look & feel. Waarbij jij kan bepalen waar je klant/partner wel en geen inzicht in heeft. Je kan de huisstijl, maar ook de rechten van gebruikers zelf bepalen. Zo kan je elke portaal unieke en op maat maken en hou je zelf de controle.

  • Informatie delen en ontvangen

    In 4PS Control kan je samenwerken op het gebied van onder andere service & onderhoud, projecten en documentbeheer. In twee richtingen. Dat betekent niet alleen informatie delen, maar ook ontvangen. Bijvoorbeeld je klant die zelf een melding aanmaakt, of een onderaannemer die een werkorder afhandelt.

  • Real-time inzicht

    4PS Control is een volledige cloud service. En dat heeft veel voordelen. Zo heb je op elk device real-time inzicht in uw processen. Overal ter wereld.

Hoe werkt 4PS Control?

4PS Control is een portaal dat gebruikt wordt om te communiceren met klanten. Zij kunnen hier bijvoorbeeld storingen en schades melden, die je via het systeem binnenkrijgt. Benieuwd? Bekijk dan zeker deze video, waarin we je aan de hand van een voorbeeld uitleggen hoe 4PS Control werkt, wat er in dit portaal mogelijk is en welke voordelen het kan bieden voor jou.

Plan nu je afspraak

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.