Haal het maximale uit uw software met de diensten van 4PS

We bieden u diverse diensten. Zoals trainingen, themadagen en kennissessies. Maar ook ondersteuning bij uw IT werkzaamheden. Lees op deze pagina wat we voor u kunnen betekenen.

Diensten van 4PS

4PS Trainingen
Volg een training om uw kennis van de 4PS Producten te vergroten. De diverse aangeboden trainingen vergroten uw specialisme.

4PS Themadagen
Kennismaken met een nieuw product van 4PS? We komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom op de themamiddagen die wij aanbieden.

4PS Kennissessies
Uw kennis van de processen in 4PS Construct houdt u op peil met de kennissessies. Kosteloos nemen wij de highlights per proces met u door.

4PS Dienstencatalogus

Met onze dienstencatalogus heeft u een overzicht van alle mogelijkheden die 4PS u biedt om u te ondersteunen bij uw IT werkzaamheden. Bijvoorbeeld op het gebied van technisch consultancy,  functioneel consultancy, kennismanagement, technische applicatie beheer (SLA) en functioneel applicatiebeheer (SLA). We nemen uw IT werkzaamheden uit handen, zodat u focus behoudt op úw specialiteit. We helpen u graag!

Bekijk in onze dienstencatalogus de mogelijkheden voor dienstverlening die wij voor u kunnen verzorgen.

Dienstencatalogus

E-learning: altijd en overal leren

Met de juiste kennis in huis kunt u profiteren van de rijke functionaliteit van 4PS Construct. Via de trainingen in ons online leerplatform worden nieuwe medewerkers snel bekend met 4PS Construct, terwijl u als werkgever de voortgang kunt bijhouden via specifiek door u toegewezen mentoren. Zo houdt u grip op de kennis van uw medewerkers en kunt u bijsturen waar nodig. Blijkt dat er te weinig kennis is opgedaan? Dan kunnen trainingen worden herhaald. Indien gewenst kunt u ook certificaten uitreiken.

Aanbod online trainingen

  • Basisfuncties Training Kerngebruikers
  • Basisfuncties Training Eindgebruikers
Vraag een demo aan