Documentenbeheer

Eenvoudig opslaan, ophalen, bijwerken en delen van belangrijke documenten. Helemaal papierloos.

Efficiënt je documenten beheren

Tijdens een project heb je te maken met een groot aantal documenten. Met 4PS Documentbeheer worden alle laatste versies van deze documenten op 1 plaats opgeslagen, gewijzigd, geraadpleegd en bekeken.

  • Alle documenten op één plaats

    Optimaliseer uw documentbeheer door gebruik te maken van één centrale opslagplaats. Gebruikers hebben de mogelijkheid om real-time samen te werken in de meest recente versies van een document. Compleet met onder andere versiebeheer en mutatiewijzigingen biedt 4PS een centrale opslag voor al uw projectdocumentatie.

  • Deel eenvoudig je documenten

    Of jenu tekeningen bespreekt of e-mails bekijkt, offertes wijzigt of facturen goedkeurt. 4PS verwerkt bijlagen, afbeeldingen en documenten in alle formaten. Deel documenten snel en gemakkelijk met werknemers of externe partijen.

  • Personaliseer je documenten

    Ontwerp en genereer je eigen documenten in een standaard template die bij jou past. Compleet met huisstijl en logo. Gebruik meerdere sjablonen die geschikt zijn voor uw klant, het project en de afdeling.

Meer weten?

Optimaliseer het beheer van uw documenten met Documentbeheer van 4PS – plan nu je afspraak!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.