Grafische Resource Planning voor de bouw en projectgeoriënteerde bedrijven

Een goede planning is een onmisbaar onderdeel van je bedrijfsproces. Veel bouw- en projectgeoriënteerde hebben helaas vaak onvoldoende zicht op hun planning. Hierdoor krijgen ze te maken met vertragingen, onverwachte kosten en ontevreden partners en klanten. De 4PS Grafische Resource Planning (GRP) is een planningstool voor de bouw die je grip geeft op de planning. Met deze planningstool heb je altijd inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel –  voor zowel projecten als serviceorders.

Plan nu je afspraak

Krijg weer grip op je resource planning

In de 4PS Grafische Resource Planning maak je in een handomdraai een overzichtelijk digitaal planbord. Maak eenvoudig nieuwe projecten, serviceorders of aanvragen aan en krijg een gepersonaliseerde grafische weergave.

  • Flexibele resource planning

    Een planning maken voor een korte of langere termijn? Onze software oplossing voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven past zich aan jouw behoeften aan.

  • Gebruiksvriendelijke grafische planning

    Versleep eenvoudig elementen of serviceorders, maak aanvragen vanuit het digitale planbord aan in een handomdraai en creëer een gepersonaliseerde grafische weergave. Zo heb je meteen overzicht in hoe de planning eruit ziet. Simpel, tijdbesparend en overzichtelijk

  • Plan je resources tegelijk in

    Plan je materieel en mensen los in, of combineer ze. Door resources te linken plan je bijvoorbeeld een kraanmachinist en een kraan in één taak in of plan je monteur met het benodigde gereedschap in. Ook handig: je kan ze beiden verzetten in slechts één klik.

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Werk je voornamelijk aan projecten? Onze complete planning software voor de bouw, infra, service & onderhoud en installatietechniek ondersteunt je bij een overzichtelijke en efficiënte planning van je resources op projecten. In de GRP is het mogelijk een project onder te verdelen in verschillende elementen. Elementen van een bouwproject kunnen bijvoorbeeld variëren van het leggen van een fundering tot het aanleggen van een badkamer. Al deze verschillende elementen plan je vervolgens gemakkelijk in.

Plan service- en onderhoudswerkzaamheden in

Werk je voornamelijk met service- en onderhoudswerkzaamheden? In de 4PS Grafische Resource Planning is het ook mogelijk om kort-cyclische taken in te plannen. Het gaat hier dan vaak om klussen met spoed en woningen die bewoond zijn, waardoor het maken van een planning nog complexer wordt. In onze planning software splits je een binnenkomende seviceorder op in verschillende werkorders. Vervolgens plan je gemakkelijk de juiste medewerkers op de passende werkorders.

Meer weten?

Plan efficiënter en krijg sneller inzicht in je resources met de Grafische Resource Planning van 4PS – download nu onze brochure!

Buijtenhuis over onze Grafische Resource Planning

Buijtenhuis voert grondwerkzaamheden, straatwerkzaamheden en rioleringswerkzaamheden uit voor bouw- en wegenbouwprojecten. Ze gebruiken de software van 4PS sinds 2017. Omdat planning cruciaal is voor hun, was het belangrijk bij de keuze van een nieuw ERP-systeem dat ze de planning in 1 systeem konden uitvoeren.

Bekijk in deze video hoe zij het overzicht over hun planning terugkregen met de Grafische Resource Planning. Vooruitkijken is nu geen enkel probleem meer. Of het nu om een week, een maand of een jaar gaat.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.