Grofplanning

Heb je nood aan inzicht in de langetermijn capaciteitsplanning van je bedrijf waarbij je rekening kunt houden met nieuwe opdrachten, projecten in uitvoering én service- en onderhoudswerkzaamheden? Zo kan je tijd bijsturen om onderbezetting of overcapaciteit te voorkomen. Gebruik dan de Grofplanning binnen 4PS Construct.

De drie grootste voordelen van grofplanning in 4PS Construct

Met de Grofplanning functionaliteit kan je voor trajecten, projecten en servicewerkzaamheden de verwachte benodigde capaciteit vastleggen. Dit wordt overzichtelijk getoond in een interactieve diagram die je helpt de juiste acties uit te voeren.

  • Integraal beeld

    Combineer de benodigde capaciteit van diverse typen activiteiten in één overzicht. Zo ontstaat er een bedrijfsbreed beeld van de knelpunten én de plekken waar er juist ruimte ontstaat.

  • Gekoppeld aan de werkbegroting

    De werkbegroting dient voor een project als vertrekpunt voor het opgeven van benodigde capaciteit per periode. Ook voor een servicecontract geldt de mogelijkheid om dit vast te leggen, en vervolgens op basis daarvan capaciteit aan te vragen.

  • Flexibel te gebruiken

    Zowel de out- als input van de grofplanning is flexibel te gebruiken. Het vastleggen van de benodigde capaciteit kan op diverse (sub)niveaus en afhankelijk van het type activiteit. Bij het tonen van de output kan de gebruiker filteren om allerlei dwarsdoorsnedes of detailweergaves te creëren.

Meer weten?

Benieuwd naar de grofplanning-functionaliteiten? Plan nu je afspraak!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.