Koperbeheer

Van begin tot eind grip op alle informatie van een koper, de bouwnummers en meerwerkopties. Bepaal woningtypen, stel extra koperopties en bijbehorende kosten samen en registreer perceelnummers en koperinformatie.

Stroomlijn je koperbeheer proces

Koperbeheer bevat het hele proces rondom koperopties: van aanbieden tot en met facturatie. De huizenkoper beheert thuis zijn opties op een voor hem geschikt moment.

  • Maak gebruik van standaard meerwerkopties

    Veel kopers vragen om dezelfde meerwerkopties. Daarom zijn er voor elk project standaard keuzelijsten beschikbaar. Zo heb je alle gegevens van een werf of project in 1 dossier: communicatie, documentatie, garantiegegevens, meerwerkopties, opleveringen en facturatie. Dit geeft meteen inzicht in de huidige status.

  • Projectbudget snel bijgewerkt

    Meerwerkopties zijn onderbouwd met een begroting. Daarom wordt het budget van de werkbegroting meteen bijgewerkt zodra er opdracht wordt gegeven voor deze meerwerkopties. De werkvoorbereiding kan dan de benodigde materialen, mensen en materieel inkopen of reserveren.

  • Eenvoudig uitbreiden met online kopersbegeleiding

    Wil je je kopersbegeleiding online organiseren in een portaal dat ook beschikbaar is voor zowel kopers als onderaannemers? Bekijk dan ook eens ons product HOMECTRL.

Meer weten?

Breng uw proces rondom koperopties naar een hoger niveau met Koperbeheer van 4PS – plan nu je afspraak

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.