Microsoft Power BI - Zet data om in actie

Neem je nog steeds beslissingen op basis van stapels wekelijkse rapporten? Wij hebben een snellere en gemakkelijkere manier om je gegevens te lezen. Met Microsoft Power BI krijg je in slechts een paar klikken de gewenste rapporten in gebruiksvriendelijke dashboards. Zo wordt direct duidelijk waar de focus moet liggen en waar verandering nodig is.

 

Vertaal data eenvoudig in informatie

Je gegevens voorbereiden voor analyse kan veel tijd en energie kosten. Met de gebruiksvriendelijke Power BI dashboards krijg je een 360° overzicht over je projecten met de belangrijkste statistieken op één plek en beschikbaar op al uw devices.

  • Creëer snel een dashboard

    Gegevens visualiseer je in slechts enkele muisklikken. Het resultaat is een overzichtelijk dashboard of rapport. Zodat je snel aan de slag kan met de inzichten.

  • Je gegevens in 1 omgeving

    Power BI rapporteert en analyseert informatie van uw bedrijf. Maar ook van aanvullende gegevens die je van subcontractors krijgt. Je gegevens worden daarom vastgelegd in één omgeving. Dit maakt het eenvoudiger om de gegevens te verzamelen en gebruiken.

  • Maak de beste beslissingen

    Krijg volledig inzicht in je gegevens en visualiseer deze via dashboards. Dankzij dit real-time overzicht van uw belangrijkste statistieken kan je handelen naar de veranderende omgeving en waar nodig actie ondernemen.

Meer weten?

Zet je gegevens om in actie met Power BI – Plan nu je afspraak!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.