Projectcapaciteitsbehoefteplanning

Met de 4PS Projectcapaciteitsbehoefteplanning ken je personeelscapaciteit toe aan een project. Met deze module is het mogelijk om te beoordelen of de beschikbare capaciteit aan personeel toereikend is voor de hoeveelheid werk wat uitgevoerd moet worden. Zo kan geanticipeerd worden door personeel te verschuiven of onderaannemers in te schakelen.

Snel inzicht in personeelscapaciteit

Met de Projectcapaciteitsbehoefteplanning krijg je een overall inzicht in benodigde capaciteit, uitgezet in de tijd (werklast) en afgezet tegen de beschikbare capaciteit. Je maakt zo een betrouwbaar en compleet beeld en je anticipeert tijdig op veranderingen.

  • Leg projectaanvragen tijdig vast

    Bij aanvang van een project, of zelfs al voor het traject, kan de gebruiker globaal de benodigde uitvoeringscapaciteit op discipline niveau ingeven. Dit wordt meteen ingesteld in de overall capaciteitsbehoefte over alle projecten heen.

  • Grafische weergave capaciteitspieken en dalen

    Een grafisch staafjesdiagram geeft de totale capaciteitsvraag weer, naar wens van de gebruiker. Het uiteindelijke resultaat is een lijn die de over- en ondercapaciteit in de tijd weergeeft. Zo heb je in één oogopslag inzicht in de capaciteitspieken en dalen.

  • Plan gemakkelijk werknemers

    Plan werknemers op projecten, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van resources en/of werkorders.

Meer weten?

Krijg snel inzicht in personeelscapaciteit met de projectcapaciteitsbehoefteplanning –  plan nu je afspraak!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.