Service en Onderhoud

Krijg volledige controle over het uitvoeren van werkzaamheden voor installaties, gebouwen en meer. Of dit nu om preventief onderhoud gaat, kleine werkzaamheden of storingen. Deze module is te koppelen met een aantal van onze andere oplossingen, maar ook met externe partijen voor het ketenintegratie.

Breed inzetbaar voor al je korte cyclische werkzaamheden

De Service- en Onderhoudsmodule is een eenvoudige voortgangsbewaking en aansturing voor je binnendienst. Het bevat volledig contractbeheer, asset management, prijsboekfunctionaliteit én storingsregistratie. Inclusief uitvoering, facturatie en bewaking.

  • Krachtige bewaking op uitvoering

    Uitvoerende werkzaamheden worden geregistreerd met serviceorders. De voortgang is eenvoudig te bepalen dankzij statusberichten van de buitendienst en de techniek van Microsoft Business Central. De flexibele processturing zorgt ervoor dat de verschillende processoorten in uitvoering op een goede manier verlopen.

  • Integratie

    Vanuit Service is er integratie met artikelbeheer, inkoop, materieel, financieel, projecten en voorraad.

  • Kort cyclisch werk en langdurige contracten

    Werkzaamheden gebeuren vaak op een jaarlijkse basis en lopen voor meerdere jaren. De Service- en Onderhoudsmodule heeft een brede contractbewaking. Het is eenvoudig om werkzaamheden met interval vast te leggen en serviceorders voor te genereren.

Meer weten?

Op zoek naar ondersteuning voor preventief en correctief onderhoud? Kies voor de module Service & Onderhoud in 4PS Construct – Plan nu je afspraak!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.