4PS urenregistratie oplossingen: online urenregistratie voor bouw- en andere projectgeoriënteerde bedrijven

Werk je nog met papieren urenregistratie voor bouwprojecten? Dan mis je real-time inzicht in projecten en loop je constant achter de feiten aan. Met de 4PS urenregistratie oplossingen voor bouw- en projectgeoriënteerde bedrijven neem je afscheid van papierwerk en start je met een eenvoudiger, sneller en digitaal urenproces. De 4PS Uren App en het 4PS Urenportaal zijn bovendien erg eenvoudig in gebruik, medewerkers voeren hun uren zelf in via hun smartphone, tablet of laptop. Dankzij de integratie met 4PS Construct zijn alle geregistreerde uren direct zichtbaar in je ERP.

Plan nu een afspraak

Optimaliseer je urenproces

Met de 4PS oplossingen voor online urenregistratie vullen medewerkers hun uren eenvoudig en snel in via een app op hun smartphone of via de webbrowser op hun laptop. Deze tools zijn altijd en overal beschikbaar om uren, kilometers of reisuren te registeren op projecten. Online urenregistratie op maat van de bouw en andere projectgeoriënteerde bedrijven.

 • Direct inzicht in uren binnen 4PS Construct

  Alle geregistreerde uren zijn direct zichtbaar in 4PS Construct. Zo zorg je voor een snellere en eenvoudigere urenregistratie in de bouw, infra of installatie. Het overtypen van papieren weekbriefjes is nu verleden tijd en je hebt altijd zicht op alle geregistreerde uren.

 • Snel inzicht in verlof

  Medewerkers hebben snel inzicht in hun volledige verlofsaldo. Met de 4PS urenregistratie oplossingen zie je eenvoudig hoeveel vakantiedagen je nog hebt, welke dagen al zijn opgenomen en welke nog in aanvraag staan.

 • Uren registeren via de internetbrowser: 4PS Urenportaal

  Online urenregistratie is eenvoudiger dan ooit met het 4PS Urenportaal. Medewerkers loggen via hun internetbrowser in op het portaal en voeren daar hun uren in. Het 4PS Urenportaal is ontworpen voor gebruik op de laptop, desktop en tablet. Dat maakt het 4PS Urenportaal erg geschikt voor online urenregistratie op kantoor of vanuit huis.

 • Urenregistratie altijd bij de hand: 4PS Uren App

  De 4PS Uren App is een verlengde van het 4PS Urenportaal en werd speciaal ontwikkeld voor het gebruik op mobiele devices. Medewerkers registeren met hun smartphone of tablet hun gewerkte uren of gereisde kilometers; ideaal voor buitendienstmedewerkers of medewerkers op de werf.

Meer weten?

Vereenvoudig het urenproces binnen de organisatie met de 4PS Uren App of het 4PS Urenportaal – Download de brochure

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.