Gezond op reis met 4PS

Wij nodigen u uit om mee te gaan op de reis van 4PS. Uiteraard willen wij dat u zich tijdens die reis goed voelt, zodat u goed in uw vel blijft zitten. Ons welzijns- en vitaliteitsprogramma 4PS Life speelt daarin een grote rol!

Redenen om bij ons in te stappen

Een actieve reis bij 4PS!

Om uw hart te kunnen volgen en voorop te lopen is het noodzakelijk om dit met een gezonde levensstijl te doen, zodat u dit zolang mogelijk kan volhouden. Bij 4PS hebben we dit vormgegeven door middel van het vitaliteitsprogramma 4PS Life.

Met dit programma laten we zien dat onze collega’s erg belangrijk voor ons zijn, vooral op het gebied van gezondheid, werkgeluk en energie!

Waarom maken wij de reis zo comfortabel?

Velen weten dat lange reizen op den duur oncomfortabel kunnen worden. Hetzelfde kan gelden voor uw carrière. Uw dagelijkse keuzes spelen hierin een rol. Bewustwording voor een gezonde levensstijl is daarom de focus binnen het 4PS Life programma.

We richten ons niet alleen op de fysieke gezondheid, maar ook op de mentale gezondheid van onze collega’s. Daarnaast worden er ook frequent sociale activiteiten gepland, om ook de werksfeer optimaal te houden. Dit, in combinatie met een gezonde en energieke levensstijl, biedt een goede basis om zowel in werk- als privésituaties meer voldoening en energie te ervaren.

Waar willen we naartoe?

Het 4PS Life programma is momenteel al succesvol in Nederland en de UK. Het is tevens een perfect platform voor competitieve activiteiten of deelname aan goede doel evenementen. Dit resulteerde in juli 2020 al in een donatie van meer dan £ 1500 aan het Britse Rode Kruis!

Daarnaast zijn er nog tal van toekomstplannen voor 4PS Life;

  • 4PS Life Belgium opstarten
  • ‘On the road’ trainingen toevoegen (op kantoor of thuis)
  • Alle medewerkers hebben de mogelijkheid om 4PS Life activiteiten bij te wonen
  • Meer trainingen over ‘Gezonde voeding’

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Staat u ook te springen om een nieuwe uitdaging? Wellicht beweegt u zich binnenkort richting ons! Vul hieronder uw gegevens in en kom direct in contact met ons.

  • Deel deze pagina: