Magazine

Lees ons nieuwe magazine - november 2019

Rond 2008 besloot Kruiswijk Groep te investeren in automatisering en digitalisering. Daarbij kozen zij voor 4PS Construct. Inmiddels werkt het bedrijf uit Bergambacht actief met onze software. Benieuwd wat hun ervaringen zijn? Lees het in ons nieuwe magazine. Lees ook informatie productontwikkelingen binnen 4PS. Zoals de metamorfose van apps en portalen en de overstap naar de cloud.

Continue innovatie binnen 4PS

In het magazine praten we u bij over de stap van 4PS Construct naar de cloud. Tegenwoordig bieden we 4PS Construct ook aan op het moderne ERP-platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hiermee is 4PS Construct een volledige cloudservice. Daarnaast vindt u informatie over de metamorfose van apps en portalen. En tot slot lichten we een belangrijk nieuw onderdeel van de Grafische Resource Planning (GRP) toe. Binnenkort kunnen de gebruikers van de GRP namelijk gebruik maken van een planscherm voor het plannen van projecten. De bestaande Groot Onderhoud en Renovatie App krijgt een nieuw jasje gebaseerd op de nieuwste technologie en vormgeving.  Hoe deze functionaliteit eruit ziet, leest u in het artikel in het magazine.

“We hebben altijd zo’n 150 projecten naast elkaar lopen en 4PS Construct biedt ons hierin overzicht”

Wat in 1947 begon als een familiebedrijf met 4 man personeel, is nu uitgegroeid naar een breed georiënteerd bedrijf dat actief is verschillende disciplines zoals sloopwerk en civiel & grondwerk. Kruiswijk Groep BV koos ruim 10 jaar geleden voor 4PS Construct. Inmiddels heeft Kruiswijk al een flink aantal oplossingen actief in gebruik, zoals Financiën en Administratie, Materieelbeheer en Projectbewaking. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? U leest het hele artikel in het 4PS magazine.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van de onderwerpen uit dit magazine? Neem contact met ons op.

  • Deel dit artikel: