Magazine

Lees het nieuwe 4PS Magazine (digitaal)

Tijd voor de eerste editie van het 4PS Magazine dit jaar! In deze editie vertellen wij u de laatste stand van zaken rondom 4PS Construct op Dynamics 365 Business Central. Verder neemt VolkerWessels Bouwmaterieel u mee in de digitale transformatie die zij momenteel doormaken, met de mooie kansen die dit met zich meebrengt. Tot slot geven we een update over 4PS Control, de integratie met KYP en we introduceren de 4PS On site App.

4PS Construct op Business Central

De laatste versie van 4PS Construct is gebaseerd op de nieuwste versie van het Microsoft Dynamics NAV platform. Het platform een nieuwe naam gekregen, namelijk: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het afgelopen jaar hebben we samen met Microsoft hard gewerkt om 4PS Construct helemaal cloud-ready te maken.

“Wij willen het verschil maken in de bouw en beginnen bij onszelf”

Dat VolkerWessels Bouwmaterieel alles behalve een traditionele materieeldienst is, wordt duidelijk in dit artikel. Bij een materieeldienst denkt u misschien niet meteen aan data, digitalisering, automatisering en BIM. Dat verandert al gauw wanneer u een kijkje in de keuken krijgt bij onze klant VolkerWessels Bouwmaterieel.

Lees het 4PS Magazine digitaal

Naast bovengenoemde artikelen, komt ook 4PS Control aan bod evenals de integratie die we gaan ontwikkelen met KYP Project. Tot slot introduceren we in het kader van ‘mobiliteit op de bouwplaats’ de nieuwe 4PS On site App die momenteel in ontwikkeling is. Lees meer over deze ontwikkelingen in het 4PS magazine.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van de onderwerpen uit dit magazine? Neem contact met ons op.

  • Deel dit artikel: