Bouw zelf low-code apps met Microsoft Power Apps

Ieder bouw-, infra- en installatiebedrijf heeft bedrijfsprocessen die wel een moderne update kunnen gebruiken. In veel situaties zou een app handig zijn, maar een maatwerk app ontwikkelen is een grote investering en kost veel tijd. Dit kan gelukkig ook anders. Maak kennis met Microsoft Power Apps! Met Microsoft Power Apps bouw je snel zelf eenvoudige apps op basis van jouw bedrijfsdata; geen programmeerkennis vereist! 

 

3 voordelen van Microsoft Power Apps

Benieuwd welke voordelen Power Apps bieden? We zetten 3 voordelen op een rij.

  • Digitaliseer bedrijfsprocessen

    Gebruik Microsoft Power Apps om traditionele bedrijfsprocessen te transformeren in moderne oplossingen voor je bedrijf. Gebruik data uit bijvoorbeeld 4PS Construct om digitale werkbonnen aan te bieden via een Power App.  

  • Breng al uw databronnen samen

    Microsoft Power Apps staat in verbinding met uw bedrijfsdata dankzij honderden beschikbare connectoren en de Microsoft Common Data ServiceLaat je werkbonnen digitaal ondertekenen via een Power App, dan zijn deze onmiddellijk te bekijken vanuit uw ERP. 

  • Laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

    Power Apps is intuïtief, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Klik en sleep elementen en bouwstenen bij elkaar en bouw zo zelf een app zonder één regel code te schrijven.   

Microsoft Power Apps: zelf apps bouwen

Microsoft Power Apps bestaat uit een uitgebreide template-bibliotheek, connectoren, kant-en-klare AI-componenten en bouwblokken om zelf apps te bouwen. Je hoeft geen softwareontwikkelaar te zijn om hiermee aan de slag te gaan. Net zoals alle andere onderdelen van het Microsoft Power Platform is ook Power Apps een low-code/no-code toepassing. Microsoft wil iedere medewerker hiermee de mogelijkheid bieden om werkzaamheden te digitaliseren en automatiseren. Zo maakt je bijvoorbeeld zelf een app voor het reserveren van een flexibele werkplek op kantoor. 

Meer weten?

Ontdek de kracht van Microsoft Power Apps en het Microsoft Power Platform.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

 

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.