Online kopersbegeleiding met Homectrl

Met Homectrl is alles rondom kopersbegeleiding aan elkaar gekoppeld. Het hele proces van verkoop tot nazorg kan je beheren vanop 1 platform. Zo haal je het maximale uit je projecten en kan je effectief en foutloos je projecten bewaken. Homectrl is beschikbaar voor kopers, koperbegeleiders, ontwikkelaars, makelaars en onderaannemers en volledig geïntegreerd met 4PS Construct.

 

Alle communicatie in 1 online omgeving

 • Je nieuwbouwproject aantrekkelijk gepresenteerd

  Communiceer snel en eenvoudig met stakeholders. Beheer leads en publiceer je eigen projectwebsite. Hier kan je video’s, foto’s, downloads, een interactieve kavelkaart en woningconfigurator op kan plaatsen. Zo krijgt elke bezoeker een duidelijk en aantrekkelijk overzicht van het nieuwbouwproject.

 • Optimale begeleiding meer- en minderwerk

  Bij de koop van een woning speelt meer- en minderwerk een belangrijke rol. Homectrl is dé plek waar de koper zijn specifieke woonwensen door kan geven. De koper logt eenvoudig in op zijn persoonlijke portaal, maakt daar zijn keuzes, plant zijn afspraken in en heeft hij toegang tot zijn digitale dossier. Waarin alle communicatie en lijsten van het hele proces terug te vinden zijn.

 • Ook na oplevering betrokken

  Met de nazorgmodule heb je na realisatie van een project de mogelijkheid om diensten te verlenen in het kader van service en onderhoud. Voordelen: opleverpunten worden eerder gemeld en dus eerder opgepakt, 1 vaste plek voor alle meldingen én inzicht in de status van iedere melding.

 • Naadloze integratie 4PS Construct

  Geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Projectgegevens worden continu gesynchroniseerd met 4PS Construct. Dit levert een enorme tijdswinst op en zorgt dat alle betrokken partijen altijd over dezelfde actuele informatie en documentatie beschikken.

Meer weten?

Verbeter de communicatie met alle betrokkenen rondom kopersbegeleiding met HOMECTRL van 4PS – plan nu je afspraak!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit ogenblik: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt je bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.