De reis van 4PS

Wij hebben u reeds uitgenodigd om mee te gaan op de reis van 4PS. Door te reizen verrijkt u uw horizon en bent u in staat nieuwe dingen te ontdekken. Ontdekt u met ons mee?

Redenen om bij ons in te stappen

Constant in ontwikkeling

Wat goed is, kan beter. Dit betekent overigens niet dat we nooit tevreden zijn. Integendeel; behaalde resultaten worden gevierd, inspanningen worden beloond en gewaardeerd!

 • Learning & Development

  Kennis van zaken is natuurlijk onmisbaar. Dat is dan ook de reden dat wij dagelijks bezig zijn met het verzamelen, borgen en delen van kennis van onze processen en onze producten.

 • 4PS Academy

  Naast ons aanbod van e-learnings bevat de 4PS Academy ook tal van klassikale trainingen. Omdat u het meest leert door te doen, bieden we veel kansen om in de praktijk die leerervaringen op te doen.

 • 'Meester-Gezel-Leerling'-principe

  Wij faciliteren een goed vangnet van ervaren collega’s om u heen en koppelen elke collega aan een mentor die de nieuwe collega de kneepjes van het vak leert.

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Wellicht kunnen wij u een prachtige optie bieden! Vul hieronder uw gegevens in en kom direct in contact met ons.

Van passagier naar piloot

Zonder ontwikkeling geen groei; om die reden ben je bij 4PS nooit uitgeleerd. U bepaalt de route, want u hebt het stuur in handen.

 • De juiste instrumenten

  4PS reikt tal van instrumenten aan om uw ontwikkeling te stimuleren. Want een leven lang leren, dat doet u niet alleen. Zo zijn er mogelijkheden om externe opleidingen te volgen, u kunt u inschrijven voor zogeheten soft-skill trainingen en zijn we fan van coaching on-the-job.

 • Het stuur in uw handen

  We zien graag dat u uw eigen functioneren kritisch bekijkt. Dit doet u door uzelf en anderen een spiegel voor te houden en vanuit een positieve houding gericht te zijn op verbetering.

 • Spannende initiatieven

  Ontwikkelen is leuk, maar soms ook spannend en intensief. We zijn hard op weg om het werken aan uw ontwikkeling zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken, zodat u zelf bepaalt waar en wanneer u investeert in uw groei.

Vragen? Roxann helpt u graag!

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


 • Deel deze pagina: