Krijg meer grip op jouw sales en marketing proces

Om als bedrijf je rendement te verhogen en succesvol te blijven heb je constant nieuwe opdrachten en klanten nodig. Voor sales en marketing in de bouw en bij projectgeoriënteerde bedrijven is het dus cruciaal dat jij goed inzicht hebt in de verschillende fases van het verkoopproces. Hoeveel prospecten zitten in mijn sales funnel? Hoeveel prospecten converteren we naar klant? Deze informatie helpt je bij het doorgronden van je doelgroep en zal uiteindelijk zorgen dat je een langdurige relatie opbouwt met je klanten. Bekijk hier welke oplossingen wij bieden om jou hierbij te helpen.

Sales & Marketing (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Altijd actueel inzicht in je salesfunnel

Met de volledige geïntegreerde sales & marketing module van 4PS heb je alle middelen die je nodig hebt om je commerciële processen vorm te geven. Deze volledig geïntegreerde Sales & Marketing module – speciaal ontworpen voor de bouw en projectgeoriënteerde bedrijven – bundelt alle belangrijke informatie van een klant of prospect op één plaats.

Meer weten

4PS API

Verbind 4PS Construct met je CRM-pakket

Je gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel ondernemingen ook gebruik van een CRM-pakket. Met de 4PS API zorg je voor een verbinding tussen 4PS Construct en jouw CRM-oplossing!

Meer weten

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar blijven uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, installatie, service & onderhoud, infra, real estate & verhuur. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.