4PS API: de brug tussen 4PS Construct en jouw specialistische software

Om grip te houden op de primaire bedrijfsprocessen gebruik je al 4PS Construct. Maar naast het ERP-pakket gebruiken medewerkers ook specialistische software die niet in verbinding staat met 4PS Construct. Met 4PS API leg je een verbinding tussen 4PS Construct en je andere softwarepakketten.

Met de 4PS API is het mogelijk om software die je gebruikt voor bijvoorbeeld het logistieke proces of salarisadministratie te verbinden met 4PS Construct. En niet alleen dat, de 4PS API maakt het ook mogelijk om gebruik te maken van de verschillende onderdelen van het Microsoft Power Platform. Door alle systemen via de API met elkaar te verbinden, profiteer je van verregaande integratie en digitalisering in je onderneming.

Verbind je systemen

De 4PS API zorgt voor een verbinding tussen het ERP-pakket 4PS Contruct en andere applicaties. Dat heeft volgende voordelen voor jouw bouw- of projectgeoriënteerd bedrijf:

 • Externe software koppelen aan 4PS Construct

  Koppel eigen applicaties of externe software met de API aan 4PS Construct. U werkt met specialistische applicaties maar zorgt u wel één waarheid in 4PS Construct

 • Werk efficiënter en bespaar tijd

  Verbind alle software met jouw ERP-pakket en voorkom het handmatig overtypen van data in 4PS Construct.

 • Integratie met het Microsoft Power Platform

  De 4PS API zorgt ervoor dat je aan de slag kunt met de toepassingen binnen het Microsoft Power Platform. Registreer bijvoorbeeld data rondom servicemeldingen in een Power App en stuur deze via de API door naar 4PS Construct.

 • Diverse koppelmogelijkheden

  Het is mogelijk om een API-koppeling te realiseren naar een ander softwarepakket via 4PS, of om de koppeling te laten bouwen door de andere softwareleverancier of een externe IT-dienstverlener.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.