Magazine

Nieuwsupdate: 1e 4PS Magazine 2018 (digitaal)

In het nieuwe nummer van het 4PS Magazine legt onze klant Bolton Groep uit op welke manier zij steeds meer waardevolle, voorspellende informatie uit 4PS Construct halen. Ook is informatie over een heel aantal productontwikkelingen terug te vinden, zoals over onze apps, de Grafische Resource Planning, het vernieuwde prognosescherm en niet te vergeten locatiebepaling met Bing Maps. Het 4PS Magazine is ook digitaal te lezen, leest u mee?

Ervaring Bolton Groep met 4PS Construct

Jaren geleden ontstond bij Bolton Groep de behoefte aan meer grip op hun bedrijfsprocessen, er was behoefte aan een goed ERP-systeem. Na een zoektocht kwam men uit bij 4PS. Bolton Groep werkt inmiddels al jaren met de ERP-oplossing 4PS Construct, Controller Arnold Hofman licht toe hoe hun ervaring hiermee is. “We werken al jaren met 4PS Construct, er kan zoveel met deze software! De wens om er nog meer in vast te leggen is er absoluut. We zijn continu op zoek naar optimalisatie.”

Ontwikkelingen en innovaties 4PS producten

Zoals gebruikelijk hebben we in ons magazine aandacht voor de recente ontwikkelingen omtrent onze producten. In deze editie lichten we onder meer de 4PS Buitendienst App en 4PS GWW App uit. Daarnaast staat de Grafische Resource Planning (GRP) centraal, in eerste instantie bedoeld voor de GWW/Infrabrance, maar nu we de oplossing samengevoegd hebben met de Grafische Werkorder Planning beschikkken we over één complete planningstool voor alle branches binnen de bouwnijverheid. Benieuwd naar de functionaliteiten? Deze worden toegelicht in het magazine.

Een andere productontwikkeling waar we trots op zijn is de locatiebepaling met Bing Maps. We hebben een begin gemaakt met de integratie van Bing Maps in Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct en onze Buitendienst App. Tot slot praten we u wat betreft productontwikkeling bij over het vernieuwde prognosescherm en de mogelijkheden die de mail add-in biedt.

Samenwerking Plandatis en Hillstar

In deze editie informeren we u ook over twee samenwerkingen die we onlangs zijn gestart. Met BI-specialist Hillstar zijn we in staat u te helpen bij uw vraagstukken omtrent BI en analytics. Microsoft Power BI maakt het mogelijk om data uit 4PS Construct op laagdrempelige wijze naar actiegerichte inzichtelijke rapportages te transformeren.

Daarnaast zijn we begin dit jaar een samenwerking met Plandatis aangegaan, wat inhoudt dat we de module Service & Onderhoud in 4PS Construct koppelen met de applicatie O-prognose. Gebruikers kunnen voortaan werkzaamheden uit O-prognose doorsluizen naar serviceorders in 4PS Construct. Lees het 4PS Magazine meer over de samenwerkingen en ontwikkelingen van 4PS.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van de onderwerpen uit dit magazine? Neem contact met ons op.

  • Deel dit artikel: